Prezent - trecut

Pentru a identifica deciziile-cheie in viata ta, in primul rand, uita-te la circumstantele actuale, deoarece acestea sunt o reflectare a credintelor si presupunerilor tale. Daca veti gasi acolo un model pentru circumstantele si comportamentul tau, atunci stiti ca ati luat o decizie cheie, care este in curs de actiune in viata ta. De exemplu, daca te duci de la o relatie proasta la alta, ai luat probabil o decizie importanta pentru tine si relatiile pe care le ai se confrunta cu interiorul tau. Sau daca ai probleme serioase cu banii, din nou, nu este o reflectie cu privire la ceea ce inseamna banii sau ceea ce meriti tu.

Poate ca te gasesti epuizat pentru ca este intotdeauna de lucru si nu ai macar o pauza. Ai lua o decizie la un moment dat ca trebuie sa te straduiesti in mod constant pentru a face mai mult pentru tine? Un exercitiu foarte util este de a-ti scrie autobiografia, in scopul de a revizui povestea vietii tale. Gandeste-te la viata ta si scrie amintirile despre ceea ce ai experimentat, cum era viata, ceea ce ai simtit. Ce va amintiti de la varstele cuprinse intre 0-5, 5-10, 10-15 ani si asa mai departe? Cel mai bine este sa scrii povestea ta pe hartie, deoarece aceasta va utiliza creierul mai mult si va stimula amintirile uitate . Dupa ce aveti o buna colectie de amintiri scrise, rezervati un anumit timp sa va uitati dupa evenimentele importante: Ce modele poti vedea ? Cum ati raspunde acum la evenimentele dificile care au avut loc? Cum ai incerca sa te simti mai bine ?

Ce ai facut pentru a incerca sa reusesti sau sa atragi? Poti vedea modalitati sa inveti sa te protejezi ? Prin raspunsurile la aceste intrebari si reflectia pe teme din viata ta ar trebui sa vezi posibilitatea de a indentifica unele decizii cheie facute, care au influentat cursul vietii si modul in care ai trait.

No comments:

Post a Comment