Accesoriile dorite pentru masina dumneavoastra

Sunteti plictisit sa conduceti aceeasi masina in fiecare zi? De ce nu dati un aspect special acesteia cu unele dintre cele mai tari accesorii disponibile astazi! Acestea nu vor face numai masina sa arate unica, dar va ajuta de asemenea sa o conduceti in siguranta. Minikit Neo 2 HD Minikit Neo 2 HD combina cea mai buna tehnologie intr-un design compact si elegant. Efectuati si primiti apeluri fara a atinge nici un buton iar pentru a spori experienta dumneavoastra descarcati aplicatia gratuita pentru Android si iPhone. Compatibil cu toate modelele de autoturisme si disponibil in patru culori vibrante, Minikit Neo 2 HD ofera un aspect natural al vorbirii si conversatii clare la hands-free si de asemenea se poate folosi in HD Voice. DualPin

Detii un terminal Apple, precum si un dispozitiv Android? Ce ai nevoie in acest caz pentru masina este DualPin. Este un incarcator universal USB dublu care va va permite sa va continuati desfasurarea si comutarea intre diferite aparate in timpul drumului. Acest incarcator vine cu un cap pivotant care va va permite sa-l adaptati pentru utilizarea optima in diferite locatii. Suport de pahare de incarcare Station pentru masina Incarcati pana la 3 dispozitive dintr-o data cu acest suport de pahare uimitor de incarcare Station. La fel cum sugereaza si numele, aceasta statie de incarcare se poate potrivi in ​​suportul de pahare a masinii si este facut in mod ideal pentru cei care detin prea multe gadget-uri si nu au unde le depozita in masina. Incarcatorul are o forma cilindrica si vine cu 3 porturi USB cu acumulatori de 2.4 amperi pentru a incarca dispozitivele rapid si simultan. Scaun inalt pentru animalul de companie Chiar si atunci cand aveti un alt pasager in masina, animalele de companie vor ramane in siguranta si confortabil pe acest scaun inalt Pet Car. Cureaua de siguranta va mentine prietenul tau blanos protejat fiind din material de spuma si capac de microfibra de lux pentru confort suplimentar. Spatele mare va proteja animalele de companie de posibilele sarituri din scaunul masinii. ExoMount Touch universal de montare in masina ExoMount Touch este unul dintre cele mai utilizate accesorii cu tehnologie 1-touch va va permite sa montati telefonul smartphone rapid, usor si sigur. Lumea foloseste cele mai bune tehnologii de aspiratie cu ExoSeal. Aceasta tehnologia va permite sa montati pe aproape orice suprafata, inclusiv pe cele netede, texturate, tablouri de bord precum si parbrize plate curbate sau rotunjite. Go Far Primul gadget care citeste pentru dumneavoastra!

Cat timp va vedeti de drumul propus acest minunat computer de bord va face treaba. Intuitiv feedback-ul GoFar in timp real inseamna ca veti cheltui mai putin pe combustibil. Conduceti mai eficient si reduceti timpul de consum in timp real. Pentru fiecare turatie a motorului exista o pozitie optima a pedalei care maximizeaza puterea si minimizeaza consumul de carburant. Este cazul in care masina se executa cel mai bine. Garmin Dash Cam 20 GPS Puteti captura 1080p, 720p sau imagini WVGA cu ajutorul Dash Garmin Cam 20 GPS recorder in timp ce conduceti sau masina se afla parcata. Inregistrarea se poate face cu ajutorul datelor in timp si de locatia respectiva, astfel incat sa puteti urmari incidente care se intampla in jurul vehiculul dumneavoastra. Exista un card microSD de 4GB, care ofera o stocare ampla pentru toate datele inregistrate Roadmaster Truck Elite Adaugarea de clasa unui camion de lucru este foarte usor cu Roadmaster Truck Elite ce prezinta accesorii in serie pentru masini ce le puteti avea in mod evident. Acest „birou” este oferit exclusiv produs din lemn de mesteacan Baltic. Se poate monta chiar si in partea de sus, nu este greu si de asemenea va permite sa puneti un laptop care este de pana la 17 inch in dimensiune. Tastarea este usor de facut atunci cand se extinde placa de laptop si mai mult pe consola centrala montat special.

No comments:

Post a Comment