De ce este importanta invatarea limbii engleze?

Limba engleza este limba materna pentru majoritatea populatiei ce locuieste in tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Irlanda, Australia, Canada. Exista aproximativ 375 de milioane de oameni pentru care engleza este limba materna si 750 de milioane pentru care engleza reprezinta a doua limba vorbita.

Cateva motive pentru care ar trebui sa inveti limba engleza:

Limba engleza este una dintre cele mai vorbite limbi. Limba engleza este vorbita in jurul lumii mai mult decat orice alta limba. Important este insa faptul ca limba engleza este a doua limba pentru multi locuitori din tari dezvoltate, ce ofera oportunitati in ceea ce priveste piata muncii sau mediul de afaceri.

Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj la angajare. In fata unui angajator, cunoasterea temeinica a unei limbi straine demonstreaza ca esti o persoana dispusa sa investesti timp si efort in autoperfectionare. De asemenea, limba engleza reprezinta un atu ce trebuie mentionat in orice C.V. Daca intentionezi sa obtii un loc de munca in strainatate, cunoasterea limbii engleze este esentiala.

Engleza ofera acces la unele dintre cele mai bune universitati din lume. Oxford, Cambridge, Harvard si MIT sunt doar cateva dintre celebrele universitati din tarile in care limba engleza este limba oficiala. Pentru a avea acces la aceste institutii de invatamant, sigur vei avea nevoie sa vorbesti limba engleza fluent. Daca engleza nu este limba ta materna, va trebui sa sustii un test de limba engleza in cadrul procesului de admitere.

Cunoasterea limbii engleze te ajuta sa iti extinzi orizonturile culturale. Este limba vorbita de mari muzicieni, artisti, oameni de stiinta si filozofi. Vei putea astfel sa asculti muzica, sa citesti carti sau sa vizionezi filme in limba engleza, intelegand deplin mesajul si ideile transmise.  

Cursuri acreditate de limba engleza organizate de International English School

Daca doresti sa participi la un curs acreditat de limba engleza, atunci alege International English School Romania. Aici vei obtine o diploma recunoscuta in Romania si in Uniunea Europeana, care  poate fi operata in cartea de munca. Cursurile de limba engleza sunt acreditate de catre Ministerul Educatie si Cercetarii si de catre Ministerul Muncii. International English School are peste 17 ani de experienta in domeniul predarii limbilor straine, cursantii putand beneficia de o predarea dinamica si interactiva, de manuale personalizate pentru fiecare modul in parte si de un pret foarte avantajos, la un excelent raport calitate/pret.

International English School Romania organizeaza cursuri de limba engleza, in sistem online, prin Skype, pentru persoane fizice. Este cea mai simpla si mai comoda modalitate de a invata o limba straina, fara sa va deplasati de la domiciliu sau de la locul de munca. Aveti toate avantajele unui curs de calitate, la un pret competitiv si va puteti stabili un orar si o frecventa optima de sedinte de curs, indiferent in ce colt al tarii va aflati.

No comments:

Post a Comment