Infidelitatea are un dusman de temut: mCouple

Fie ea cat de stabila, o relatie de cuplu are de cele mai multe ori, inevitabil, si momente cand scartaie din cauza suspiciunilor de infidelitate. Arareori ele pot fi demonstrate cu dovezi clare, asa ca ramane doar gandul ca esti inselat sau ca si-a gasit pe altcineva pentru ca nu prea o satisfaci la pat.

Pentru sotii si sotiile disperate sa afla daca partenerul le-o „trage” pe la spate si au alte n relatii mult mai placute decat cu ei/ele, dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone au inventat mCouple. Mecanismul de functionare e simplu: trebuie sa existe in telefonul tau si al ei-poti sa stergi scurtaturile pe care le face pentru a fi greu de detectat-sa le „legi” intre ele printr-un proces similar legaturii dintre doi colegi pe Facebook si sa fie setat ID-ul fiecarui dispozitiv in aplicatie. Cand ai facut toti pasii astia, aplicatia din telefonul tau e ca un fel de bon fiscal pentru aplicatia din telefonul ei. Fiecare mesaj trimis, fiecare ora, minut petrecuta pe aplicatii VoIP sau texte, telefoane facute vor aparea in aplicatia „clona” din telefonul tau. Conectarea la o retea GPS va permite chiar sa localizati celalalt telefon si sa vedeti daca el e cu baietii la bar sa vada meciul si sa bea bere sau se tavaleste prin vreun pat parfumat si plin de lenjerie intima… Singurul dezavantaj e ca aplicatia din celalalt telefon afiseaza si ea informatiile de la aplicatia dvs. si poate oferi si ea date despre cealalta aplicatie si ce face partenerul.

Avantajul e ca nu va sti nimeni ca ai instalat aplicatia in alt telefon pentru ca nu va aparea in „task manager”-ul iPhoneului vizat-nu va fi vazuta ca o aplicatie care ruleaza prin fundal. Aceeasi aplicatie ar fi buna si pentru depistarea unor posibile tentative de pregatire de atentate, pentru gasirea telefonului sau pentru depistarea celui care v-a facut vreo gluma proasta si vi l-a ascuns pe unde nici nu va ganditi.

No comments:

Post a Comment