Teorii ale conspiratiei despre controlul mintii

Facebook este un plan secret pentru controlul mintii. Mai toti „facebookistii” sunt convinsi ca reteaua de socializare e buna pentru a pastra contactul cu rudele si prietenii, pentru discutii interminabile si pentru sharing de orice. Insa pentru o parte dintre ei, Facebook, Twitter, Digg si altele sunt controlate din umbra de marii moguli media, cum ar fi Rupert Murdoch sau oameni din guverne. In schimb, mass-media promoveaza aceste siteuri si incurajeaza masele sa publice postarile ce tin de viata privata, facand spionajul mult mai usor si mai simplu. Pe de alta parte, retelele de socializare iti spala creierul incet, pe tacute, asa ca te vei conforma in scurt timp dorintelor si nevoilor celor care le controleaza din umbra.

Niste surse din CIA care nu au putut fi identificate au spus ca inca din 2012 se planuieste ca Facebook-ul sa fie folosit pentru controlul mintii printr-o aplicatie speciala care va pune la incercare „supunerea” cetatenilor fata de CIA, ducand la o sclavie generalizata a intregii populatii de pe Terra. Spalarea creierului in timpul razboiului din Coreea. In timpul razboiului din Coreea, multi americani au fost capturati si tinuti prizonieri de nord coreeni. Nord coreenii erau foarte cruzi cu prizonierii, fie ii omorau, fiu ii lasau sa moara nepasatori. Cand chinezii au preluat taberele cu detinuti, au oprit crimele si au apelat la alte metode. Au indoctrinat prizonierii si le-au scos din cap tot ce tinea de democratie si capitalism. Numarul dezertorilor a fost exagerat de chinezi, foarte putini colaborand cu ei. Mai tarziu, s-a aflat ca tehnica de spalare a creierului era de fapt o metoda simpla de a tine ocupati prizonierii pentru a nu se organiza.

De cand au pus stapanire pe tabere, din mana chinezilor nu a scapat nimeni. Teoriile conspiratiei au continuat si dupa aceasta explicatie, evidentiindu-se experimente facute pe prizonieri prin care acestia erau intorsi impotriva propriei tari. Astfel de teorii au stat la baza altora din viitor despre compromiterea fostilor soldati si spioni.

No comments:

Post a Comment