Unde stam la Disneyland Paris

Disneyland Paris are sapte hoteluri oficiale, dar si o multime de alte hoteluri in afara sa, care pot fi considerate foarte potrivite pentru cei care nu tin neaparat sa stea chiar in incinta Disneyland. Cel mai renumit, si de asemenea cel mai scump dintre hotelurile de la Disneyland Paris este Disneyland Hotel, a carui amenajare are o tema victoriana.

Intr-o ordine descrescatoare a preturilor, la Disneyland Paris se mai poate sta la Hotel New York (asa cum o arata si numele sau, amenajat in stilul orasului New York), Newport Bay Club (similar ca aspect celebrului Yacht and Beach Club de la Walt Disney World), Sequoia Lodge (cu un stil asemanator casutelor din National Park din SUA), Hotel Cheyenne (amenajat astfel incat sa aminteasca de strazile unui oras western), Hotel Santa Fe (intr-un stil de pueblo sud-vestic) si Davy Crockett Ranch, un soi de camping cu bungalow-uri private, situat la o distanta ceva mai mare. Daca Hotel Disneyland si Hotel New York sunt variantele scumpe ale sederii la Disneyland Paris, preturi ok si servicii de asemenea se pot gasi la Cheyenne sau Santa Fe, tinand totusi cont ca sunt hoteluri in incinta resortului Disneyland, ceea ce nu le face sa se numere printre hotelurile ieftine in general…

Presupunand ca nu va deplasati cu masina personala in vacanta la Paris, ci calatoriti cu avionul, e bine de stiut care sunt modalitatile de a ajunge la unul dintre hotelurile din interiorul Disneyland Paris daca opati pentru acestea. Prima varianta si in mod cert cea mai confortabila este cea a transferului de la Aeroportul Charles-de-Gaulle la Disneyland, cu www.aeroshuttletransfers.ro, simplu si rapid, fara sa mai punem la socoteala ca se vorbeste si limba romana si ca pot oferi asistenta la organizarea sejurului in Franta. A doua modalitate este taxi-ul, care din multe puncte de vedere iese din discutie, cel putin daca sunteti la o prima vizita la Paris si nu sunteti familiarizat cu preturile sau companiile cu care este safe sa circulati. O a treia varianta este cea a transportului in comun - in acest caz RER - in general de durata si complicata ca ruta.

No comments:

Post a Comment