Delicii si relaxare la Bistro Cafe Balada Nej

Cochet, intim, cu gust si stil, si mai presus de toate cu un meniu desavarsit. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine restaurantul perfect, in care oricine intra isi daruieste cateva ore de desfatare culinara, de confort si de relaxare intr-o atmosfera speciala. Bistro Cafe Balada Nej este de departe unul dintre cele mai cautate si mai interesante restaurante din centrul Constantei, purtand amprenta fondatorului celui mai celebru restaurant constantean, „La Protap”.

Un demn urmas pentru vestitul „La Protap”, Bistro Cafe Balada Nej inseamna pasiune pentru gastronomie, si reuseste sa ofere celor care ii trec pragul adevarate delicii din bucataria traditionala romaneasca dar si preparate din bucataria internationala. De asemenea, preparatele din vanat isi pastreaza locul lor bine definit in meniu, o adevarata desfatare pentru pasionati.

Locatia este decorata intr-un stil retro, cu accente medievale, un stil ce de altfel caracterizeaza intregul hotel Balada Nej, inca de la intrarea in hotel, de la receptia decorata cu candelabre si semineu, de la cavalerul in armura ce intampina oaspetii la intrare, si pana la stilul abordat in designul interior al fiecarei camere. Balada Nej este optiunea ideala de luat in calcul pentru cei care calatoresc pe litoral, fie ca este voba despre o calatorie de placere, fie ca este vorba despre o calatorie in scop de business. De asemenea, turistii straini care ajung la Balada Nej se pot bucura la Bistro Cafe-ul de aici de adevarata bucatarie romaneasca, oferita de unul dintre cei mai renumiti maestri culinari din Romania, Niculae Nejloveanu. In plus, la Bistro Cafe Balada Nej exista si un serviciu de Livrari la Domiciliu - sau Take Away - astfel ca si constantenii care nu au timp sa ajunga sa ia masa in decorul superb de la Bistro pot beneficia de acest serviciu, fie la birou, fie acasa.

No comments:

Post a Comment