Trei luni pe fundul apei

Aceasta performanta nu a fost realizata de vreun om, ci de un smartphone norocos. Roger Nillson este un barbat care intr-o zi obisnuita si-a pierdut telefonul mobil. Acest lucru se intampla des din cauza  neatentiei sau a hotilor de buzunare.

Insa, ceea ce este neobisnuit in aceasta situatie este faptul ca dupa trei luni de zile a fost gasit pe fundul unei ape. Plin de noroi, Roger mirat de faptul ca si-a regasit bunul l-a luat si l-a dus acasa, unde a incercat sa-l curete cat a putut de bine. Dupa ce acesta a fost curat a incercat sa-l usuce cu ajutorul unei aeroterme. In momentul in care telefonul a fost deschis, surpriza a fost de proportii. Totul functiona impecabil, cu toate ca nu era un telefon rezistent la apa. A putut suna, face poze, iar bateria tinea tot doua zile, ca si inainte de pierdere.

Modelul telefonului minune este un Nokia Lumia 800. Aceasta intamplare l-a entuziasmat atat de tare pe proprietar, incat le-a scris un mesaj celor de la Nokia, prin care si-a spus povestea directorilor companiei din Suedia.

No comments:

Post a Comment