Impas financiar? Calatoreste mai ieftin!

Atunci cand fondurile sunt restranse, este greu sa justifici costurile unei vacante la munte. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a reduce cheltuielile unei calatorii, suficient cat sa se potriveasca situatiei tale financiare. Stiind cand si cum sa gasesti cele mai bune oferte de calatorie si de cazare te poate ajuta in mod semnificativ. Planifica o vacanta low-cost si cauta modalitati de a salva niste economii.

Stabileste bugetul si creeaza un plan
In primul rand, stabileste suma maxima de bani pe care o vei aloca vacantei tale. In scopul de a gestiona banii mai bine, calculeaza cat de mult esti dispus sa oferi pentru fiecare aspect in parte, inclusiv transport, adapost, hrana si divertisment. Ar trebui, de asemenea, sa dispui de fonduri suplimentare, in caz de urgenta.

Planifica din timp

Poti gasi, de multe ori, cele mai mici preturi, daca iti planifici vacanta cu cateva luni inainte.  Mai mult decat atat, hotelurile sunt mai susceptibile de a avea camere vacante daca iti programezi sederea din timp. Spre exemplu, poti gasi cazare ieftina Sinaia, fara sa fie nevoie sa faci compromisuri.

Calatoreste in afara sezonului montan

Poate fi dificil de a avea o vacanta in afara sezonului, mai ales daca ai copii care inca mai sunt la scoala. Dar, preturile de calatorie sunt, de obicei, mai mici in comparatie cu lunile de vara si sarbatorile de iarna.

Calatoreste in grupuri

Unele pensiuni si hoteluri ofera reduceri considerabile pentru grupurile mari. Toata lumea din grup poate imparti costurile si suma de bani cheltuita pentru sejur va fi semnificativ mai scazuta pentru o persoana decat ar fi daca ai calatori de unul singur sau cu partenerul de viata.

Cauta oferte de destinatii si pachete all-inclusive

Poti salva sume considerabile de bani apeland la diverse site-uri de calatorie cum ar fi www.turistromania.ro. Cauta destinatii all-inclusive. Aceste pachete de vacanta includ de multe ori in costul initial al sejurului: mese, bautura si divertisment, care ar putea economisi bani pe termen lung.

No comments:

Post a Comment