Jocuri Dess up pentru baieti

Jocurile dress up asa cum le spune si numele sunt niste jocuri de costumatie. In linii mari iti alegi un joc care te va transpune intr-un anumit mediu/peisaj  si unde vei avea o anumita misune. Aceasta misiune presupune sa imbraci si sa schimbi lookul personajului din poveste astfel incat sa se potrivesca mediului in care se afla.
Impresia initiala a jocului este ca acesta este un joc exclusiv destinat fetelor. Este adevarat ca publicul tinta al acestor jocuri online sunt fetitele si intr-o masura mai mica femeile, deoarece ele au o pasiune mai mare pentru a alege haine si frizuri, dar exista si jocuri dress up care sunt destinate baietilor. Chiar daca poate nu par atat de atragatoare in prima instanta este bine pentru baieti sa joace astfel de jocuri pentru a le dezvolta imaginatia si a ii ajuta in coordonarea culorilor. Jocurile dress up care se adreseaza baietilor sunt construite pe acelasi principiu ca si cele pentru fete , doar ca personajele care fac parte din joc sunt baieti, iar peisajel e sunt specific masculine. In aceste jocuri poti sa fii cowboy, militar, sa te pregatesti pentru scoala sau sa experimentezi diverse tunsori. Pe langa aceste elemente clasice, mai poti sa iti alegi si accesorii: de la pantofi, tenesi, si chiar masini. Unul dintre jocurile cu elemente de Dress up in care cred ca se pot regasi atat fetele cat si baietii este The Sims. Acest joc iti ofera posibilitatea de ati crea propriul personaj cat mai aproape de trasaturile tale. Dupa ce te-ai creat poti sa te joci in modul  make –over , alegand ce haine vrei sa porti in functie de eventimet si stil, sa iti schimbi tunsorile sau sa alegi sa iti personalizei outfit-ul cu ce accesorii iti plac.
Ca o recomadare personala consider ca parintii ar trebui sa isi incurajeze copii sa joace astfel de jocuri indiferent daca sunt fetite sau baieti.

No comments:

Post a Comment