O pereche de cercei placati cu aur, o solutie de compromis pentru un efect estetic autentic

In industria creatorilor de bijuterii, designul este cel mai important, la fel ca si materialul din care sunt facute acestea. Designul poate fi obtinut cu ajutorul unor machete mai deosebite, prin procedee specifice de prelucrare si cu foarte multa migala si rabdare. Practic designul e cel care vinde pana la metalul din care e facut obiectul care va deveni cel mai ravnit accesoriu.

Degeaba ai niste cercei placati cu aur sau din aur daca designul nu este prea deosebit, este comun si nu este pe placul celei care va purta respectiva bijuterie. Pe de alta parte, nici materialul din care sunt facute nu e de neglijat, cu atat mai mult cu cat doamnele din ziua de astazi cauta cercei placati cu aur mai deosebiti sau din aur de cea mai buna calitate. O bijuterie cu un design traznet nu e neaparat si o bijuterie care se va vinde imediat si asta pentru ca metalul din care e facuta, placarea, modul in care se face placarea cu aur sau argint cantaresc enorm in decizia de cumparare.

Cum e criza, doamnele si domnisoarele nu prea se mai orienteaza asa de mult spre bijuterii din aur si argint-le cumpara doar pentru evenimente deosebite, casatorie, un eveniment festiv, o gala-si prefera o pereche de cercei placati cu aur sau bijuterii cu gust din alte metale rezistente. S-a impamantenit o idee potrivit careia daca nu e din aur sau argint o bijuterie e „tinichea”. Adevarul e altul. Placarea cu aur face materialul, metalul de sub ea mult mai rezistent, ii da un plus de valoare, pune intr-o lumina diferita designul original.

Orice metal poate fi placat cu aur sau argint si modul in care arata se va schimba imediat, va fi aproape la fel de frumos ca si aurul sau argintul, insa mai ieftin, cu acelasi efect estetic. Asadar, placarea cu aur poate fi o solutie de compromis daca nu aveti bani de bijuterii din aur masiv sau argint, iar diferenta de bani o puteti cheltui pe accesorii care sa scoata in evidenta si mai bine bijuteria placata cu aur.

No comments:

Post a Comment