Moda femei: ce se mai poarta toamna si iarna asta?

Ceea ce era la moda anul trecut sau in sezoanele trecute nu mai este cu siguranta la moda si acum. Tendintele in moda se schimba la fel de repede precum cadrele unui film asa ca doamnele trebuie sa fie mereu in pas cu moda indiferent de modul in care o fac.

Pentru sezonul toamna-iarna 2015-2016, designerii si casele de moda au gandit un stil vestimentar feminin bazat pe cele mai indraznete tipare, pe o reintoarcere in trecut, insa cu o puternica ancorare in prezent.

In moda femei toamna 2015 si-au facut loc fara probleme pelerinele, capele si poncho-ul. Pelerinele trebuie sa acopere umerii domnisoarelor, seamana cumva cu niste poncho mai mari, altele pareau ca sunt niste fulare in jurul umerilor.

Stilul retro a fost pus intr-o alta lumina prin rochii din paiete stralucitoare, folosirea unor tinute monocromatice, din materiale simple, pentru costum sau rochii cu linii accentuate in talie si fuste foarte largi.

Tendintele in privinta moda femei pentru toamna aceasta nu au exclus nici manusile lungi, bijuteriile si gentile cu franjuri mari, rochiile care seamana cu un clopot imen si buclele care au facut furori in stilul retro. Pentru zilele cand vremea se raceste accentuat si toamna pare ca lasa loc iernii, designerii recomanda garniturile din blanuri.

Interesant este ca hainele de blana au fost lasate undeva in umbra, iar materia prima pentru ele a fost utilizata la crearea de genti sau botine, accesorii. Si cum toamna ne intampina cu o feerie de culori si nuante de tot felul, nu se putea ca moda femei toamna 2015 sa faca rabat de la aceasta tendinta de a folosi culorile cat se poate de mult.

Astfel, asistam toamna asta in moda la o explozie florala, flori strecurate de la tinutele de baza la accesoriile cele mai sofisticate-apar si broderii si imprimeuri cu motive florale demne de albumele cu tablouri.

Cat despre lungimea hainelor si tinutelor care s-ar potrivi noului sezon, ei bine, toamna si iarna asta se poata lungimea maxi, adica imbracaminte lunga, rochii lungi, cizme peste genunchi sau chiar tip ciorap. Sa mai spunem ca dungile si carourile merg foarte bine imprimate pe oric rochie sau costum, straturile multiple si franjurii sunt la moda si nu se vor demoda niciodata, asa ca tendintele toamnei vor fi pe placul dvs.

No comments:

Post a Comment