Petreceti vara in cel mai original mod posibil si alege sejur turcia 2015

Romanii sunt poate cei mai muncitori din Europa, insa cand se pune problema de vacanta, nu prea se poate spune ca se dau in laturi de la relaxare. Si aici Romania este printre putinele tari care prefera sa isi trimita turistii peste granite, unde preturile sunt mai mici si serviciile mai bune, in loc sa le arate de fapt ce inseamna Romania adevarata, cu frumusetile sale care ii atrag anual pe turistii straini.

Cea mai buna metoda sa faceti o comparatie intre ce servicii ofera turismul romanesc si cam cum inteleg strainii sa se puna la dispozitia turistului este sa plecati intr-un sejur turcia 2015, prin intermediul Pontic Tour, agentie de turism cu cele mai bune oferte de pe piata. Imbinand elemente europene si asiatice, Turcia este destinatia de vis pentru relaxare si vacanta de cinci stele fara griji si cu servicii all inclusive. Puteti merge la golf zilnic, cu pachetul Golfing, Istanbul, micul dejun este inclus, camerele duble de asemenea, unde sa va odihniti dupa o zi intreaga de vizitat cele mai tari obiective turistice propuse in cadrul sejur turcia 2015. De asemenea, puteti sa alegeti un circuit interesant cu punctul final la Bodrum, pachetul incluzand noua nopti de cazare si all inclusive, dar si sa faceti shopping pe saturate in Istanbul si sa vizitati cele mai tari bazare din lume, cel egiptean si Marele Bazar.

Pentru perioada verii puteti sa optati pentru sejur turcia 2015 in Antalya si Kusadasi, cu sapte nopti, all inclusiv si chiar si demipensiune. Exista si pachete cu ultra all inclusive si acces la teren de golf, in Antalya, la fel ca si camere de lux cu vedere splendida si conditii de locuit extraordinare, precum si acces la toate facilitatile hotelului unde va veti caza. Preturile sunt cele mai bune de pe piata, puteti beneficia si de reduceri de sezon sau pentru Early Booking.

No comments:

Post a Comment