Alegerea unui model de bicicleta pentru copii

La doar cativa ani, copii sunt capabili sa se plimbe singuri pe o tricicleta, iar la scurt timp dupa, vor putea manevra, in mod corespunzator, si o bicicleta. Astfel, cei mici pot experimenta si pot invata legile inertiei, pedalatul, executia corecta a virajelor sau franarea, dar cel mai important – simtul echilibrului.

Aspectele esentiale de care sa tii cont atunci cand cumperi o bicicleta pentru copii:

Dimensiunea unei biciclete pentru copii. Dimensiunile unei biciclete pentru copii sunt determinate de diametrul rotilor, nu de inaltimea scaunului sau de dimensiunea cadrului, ca in cazul bicicletelor pentru adulti. Este recomandata consultarea unui specialist pentru a face alegerea corecta.

Franele sunt foarte importante. Un factor critic il reprezinta franele. Franele tind sa fie mai lejere in cazul bicicletelor destinate copiilor mici, pentru a putea fi utilizate mai usor. Da,r pe masura ce modelele de bicicletele cresc in dimensiuni, creste si eficienta franelor.

Cadrul bicicletei. In general, indiferent de modelul de bicicleta ales, cadrul va fi suficient de dur pentru a putea rezista unui efort puternic. Intotdeauna cadrul trebuie sa fie aliniat corespunzator cu alte componente, cum ar fi rotile sau ghidonul. Acest lucru poate fi verificat foarte usor, privind bicicleta de la cativa metri, in linie dreapta.

Alegerea brandului. Ca in orice alt domeniu, diversi producatori vor oferi produse diferite. De aceea este importanta alegerea unui model de bicicleta pentru copii care sa se potrivesca cel mai bine stilului de mers si mediului de joaca.

Pretul unei biciclete pentru copii. Ca si in cazul bicicletelor pentru adulti, pretul unei biciclete pentru copii variaza in functie de calitatea componentelor si a ansamblarii lor, a finisajelor sau a brandul producatorului. De obicei, bicicletele pentru copii nu sunt foarte scumpe, deoarece vor fi inlocuite mai des decat in cazul celor pentru adulti.

Biciclete pentru copii la Bikexcs.ro

Pe Bikexcs.ro poti gasi biciclete pentru copii de toate varstele, confortabile, sigure si rezistente. Diversele modele de biciclete sunt realizate din materiale de calitate, cu roti ajutatoare sau fara, cu frane pe janta sau torpedo, si apartin celor mai apreciati producatori din industrie, cum ar fi: Cube, Focus, Drag, Schwinn sau Pidapi.

Iata cateva modele de biciclete pentru copii de la Bikexcs.ro:

Bicicleta pentru copii Drag 12 Rush Verde/Albastra
Bicicleta pentru copii Drag 12 Rush Rosie

Bicicleta copii Drag Rush 16" Purple Pink 2015


Bikexcs.ro comercializeaza atat biciclete pentru copii, cat si pentru adulti, la cele mai bune preturi. Poti achizitiona bicicleta dorita de pe magazinul online bikexcs.ro, sau din cele doua showroom-uri din Bucuresti. Nu lipsesc din oferta lor nici accesoriile si echipamentele specifice precum: casti, manusi, ochelari si imbracaminte pentru ciclism.

No comments:

Post a Comment