Tratamente de albire rapid, sigur si accesibil

Cand nu mai indraznesti sa iti deschizi gura, din cauza fricii de a-ti arata dintii, este semn clar ca esti gata sa platesti orice pret pentru a-ti regasi zambetul si pentru a fi din nou mandru de tine insuti. Si cum poti face asta mai bine decat cu ajutorul albirii dintilor, un procedeu pe care il vei gasi disponibil in orice cabinet stomatologic.

Un numar foarte mare de romani se plang ca au un zambet lipsit de stralucire si ca dintii lor nu au albul stralucitor din reclamele la paste de dinti, orice solutie ar incerca. Este important sa spunem ca rasa alba are, genetic vorbind, o colorare a dintilor ce merge spre galben sau spre gri. La aceasta predispozitie naturala se pot adauga cauze accidentale, precum administrarea de antibiotice (tetraciclinele in mod special) in perioada de formare a dintilor, boli ale smaltului dentar, rahitism (un deficit de vitamian D care provoaca o proasta mineralizare a osului dintelui) sau fluoroza (un exces de fluor in organism, care da un aspect patat dintilor).

Insa, fara doar si poate, cei mai importanti trei vinovati pentru ingalbenirea dintilor sunt tutunul, cafeaua si ceaiul, toti continand coloranti puternici care se fixeaza pe smaltul dentar. Din fericire, de cele mai multe ori, ei provoaca doar modificari superficiale si sunt usor de indepartat la un detartraj.

Daca nu stii inca, macar estimativ, cat anume te-ar costa un tratament de albire a dintilor intr-o clinica stomatologica, Mediprice.ro iti vine in ajutor si gaseste pentru tine cele mai bune preturi medicale Mediprice.ro. Nu trebuie decat sa introduci in zona de cautare serviciul medical pe care il cauti si nou lansata platforma online, care iti usureaza accesul la servicii medicale de calitate, rapid si la indemana, iti va oferi toate rezultatele de care ai nevoie. Cu ajutorul comparatorului de preturi de pe Mediprice poti gasi cel mai bun pret pentru procedeul pe care il cauti si apoi, direct de pe platforma poti intra in contact cu clinica aleasa si poti stabili chiar o programare pentru un consult si mult doritul tratament de albire.

No comments:

Post a Comment