Am remediat toate defectiunile de la termopane

Cand am ales termopanele am avut grija sa le iau de la o firma serioasa, cu experienta din cate stiam, montajul a fost perfect, am primit si garantie. Se pare insa ca nu a fost suficient. La doar doi ani de la montaj usile si ferestrele mele termopan au inceput sa aiba probleme. Nu se mai inchideau cum trebuie, balamelele aveau probleme, garniturile cedasera prin unele locuri, geamurile nu se mai deschideau in pozitiile dorite decat cu mare efort si tindeau sa se inchida.

Disperat am cautat o firma de reparatii termopane Bucuresti pe care sa am baza si care sa imi spuna exact ce se intampla si cum se pot remedia defectiunile. Dupa indelungi cautari am gasit poate cea mai buna firma de profil, reparatiiterpomanepvc, cu o echipa de specialisti cu experienta, foarte priceputi si rapizi. Imediat dupa ce am discutat la telefon am primit vizita unei echipe, mi s-au evaluat toate termopanele, s-au notat defectiunile gasite si preturile corespunzatoare serviciilor care urmau sa fie prestate. Pentru ca nu costa prea mult am batut palma cu firma de Reparatii Termopane Bucuresti si am solicitat si piese de schimb noi din stocurile disponibile online, ca sa am in caz ca se mai intampla ceva intre timp. La ora stabilita baietii au venit cu toate piesele necesare si cu instrumentele moderne de lucru, in doar doua ore toate termopanele functionau ireprosabil, garniturile erau schimbate, geamurile si usile se deschideau usor si se inchideau etans.

Dupa ce au terminat toate remedierile am solicitat si inlocuirea unor elemente mobile de la usi, care s-a realizat iarasi fara probleme. Am primit factura pe reparatii, la reparatii viitoare urma sa beneficiez si de discount. Per total am fost foarte multumit, termopanele functioneaza de atunci foarte bine semn ca toate reparatiile au fost facute cu maxima raspundere si cu profesionalism.

No comments:

Post a Comment