Vreti sa va treziti odihniti dimineata? Inveliti-va cu pilote umplute cu materiale naturale

Cu toate ca de cativa ani iarna este mai blanda decat ar fi normal sa fie, atmosfera din casa este mai greu de suportat pe timpul noptii, indiferent ca vorbim de temperaturi pozitive sau de unele negative. Disconfortul creat de temperatura prea scazuta din dormitor poate duce la tulburari de somn si la aparitia racelilor, doi factori care va pot reduce din pofta de viata si din randamentul de la serviciu. Ca sa scapati de aceste efecte neplacute ale venirii iernii puteti cumpara oricand pilote pat, calduroase, usor de depozitat dupa ce nu mai sunt folosite si foarte rezistente.

Pilotele pot fi umplute cu materiale naturale, pene de gasca, puf, lana sau bumbac, bambus, fie cu materiale sintetice, nanofibre care imita puful si melana sau vata sintetica. Pilotele „naturale” sunt mult mai rezistente, mai usor de intretinut, usor de spalat, tin mai cald si rezista mai bine la uzura zilnica, avand si cusaturi de intarire. Un set pilote pat este mult mai sigur decat unul cu pilote sintetice intrucat nu exista tratare chimica, vara tin mai rece, nu supraincalzesc corpul si permit absorbirea umiditatii. Cele sintetice sunt mai usor de curatat, insa sunt tratate chimic, nu permit pielii sa respire cum trebuie si incurajeaza transpiratia. In general, pilotele naturale sunt si hipoalergenice asa ca se pot inveli cu ele si cei care au mari probleme cu alergiile si cu iritatiile spontane. Daca vreti neaparat sa aveti din ambele avantaje ale materialelor puteti cumpara si pilote cu umpluturi mixte-aici trebuie sa predomine fibrele naturale.

Pentru o economie in plus, puteti alege pilota patru anotimpuri, alcatuita din doua pilote lipite cu o banda cu arici-una e subtire, alta e mai groasa, ambele fac fata iarna si separat in cele doua perioade mari din an, cand temperatura variaza-primavara-toamna, vara-iarna. Solutii sunt, depinde doar de dvs. cum le alegeti si le implementati in caminul dvs.

No comments:

Post a Comment