Renovarea casei, o misiune usor de indeplinit alaturi de o firma de renovari profesionale

Daca v-ati luat de curand o casa noua si nu sunteti foarte multumit de finisaje si de modul in care se prezinta designul per ansamblu puteti apela oricand la serviciile unor firme de renovare. Cu bani mai putini decat cei investiti in constructia unei case noi puteti obtine o locuinta care sa arate impecabil si cu ideile cele mai creative inserate la nivel de arhitectura si decoratiuni. Intrucat vorbim despre spatii foarte mari, de ordinul sutelor de metri patrati, renovarile nu se fac decat dupa o consultare prealabila cu o firma specializata si cu expertiza in acest domeniu.

Materialele folosite la renovare dicteaza intr-o mare masura pret renovare casa, iar daca mai adaugam si manopera se pot atinge preturi pe care cu greu le putem suporta. Consultanta de specialitate va poate scuti de investitii fara rost in materiale si va poate indruma spre obtinerea celor mai bune finisaje si renovari aplicate unor spatii vaste, cum sunt cele dintr-o casa. Renovarea incepe asa cum e si firesc cu decopertarea suprafetelor din toata casa, indreptarea peretilor si gletuirea acestora, amorsarea si vopsirea. Urmeaza montarea de faianta si gresie, montarea parchetului si finisarea operatiunilor deja operate. Calitatea materialelor folosite si tipul executiei pot asigura rezistenta unei lucrari pe termen lung, cu atat mai mult cu cat echipa care o realizeaza are si experienta necesara evaluarii problemelor ulterioare care apar din mai multe motive. Si starea casei inainte de renovare va poate determina sa bagati mana mai adanc in buzunar si sa va treziti cu un pret renovare casa mai mare decat cel estimat.

Schimbarea instalatiilor din casa, electrice, sanitare si inlocuirea usilor sau ferestrelor poate chiar dubla pretul final, asa ca va trebui sa analizati cu atentie aceasta optiune. Inainte de inceperea lucrarilor trebuie evaluat costul si stabilita manopera astfel incat costurile finale sa fie unele obiective.

No comments:

Post a Comment