Fulgii de porumb

Au fost inventati de fratii Kellogg, doi oameni cu o viata foarta stricta, care nu consumau carne, alcool, tutun, ceai si cafea. Doar oua si lapte, insa in cantitati mici, cam asta mancau zilnic. Nici parintii nu-i ajutau, pentru ca, facand parte dintr-un cult, credeau ca Ziua de Apoi e aproape asa ca nu are rost sa ii educe prea mult. Unul dintre frati a devenit totusi licentiat in medicina.

Cu toate ca avea studii medicale, acesta era impotriva masturbarii si milita pentru taierea preputului la barbati si picurarea cu acid carbonic a clitorisului femeiesc. Mai credea si ca o parte din carne, cea rosie, era vinovata de dorintele sexuale puternice care duceau la masturbare, asa ca s-a apucat sa caute o reteta pentru o mancare bazata doar pe cereale. Asa a aparut ideea de fulgi de porumb, o masa sanatoasa si gustoasa ca ne mentine sanatosi si gata de actiune, cu foarte putine efectele secundare, in afara de foame si pofta de putina carnita… Pe masura ce productia de fulgi de porumb s-a extins, acestia au fost introdusi si in alimentatia copiilor, fiind deosebit de buni cu lapte sau cu alte tipuri de lichide hranitoare. Astazi, fulgii de porumb sunt comercializati pe scara larga si sunt aromati cu diverse tipuri de substante naturale, imbogatiti cu vitamine si minerale, cu miere de albine sau alte ingrediente de multe ori nu prea sanatoase.

De preferat sa consumati fulgi de porumb simpli, cu putin lapte si fara alte adaosuri de zahar sau substante daunatoare care contin E-uri de tot felul. O portie de fulgi de cereale ne asigura energia pentru cateva ore si ne ajuta sa avem un tranzit intestinal perfect, in combinatie cu iaurtul de calitate si putin gras.

No comments:

Post a Comment