Barbatul moracanos

Un barbat multumit de viata sa conjugala, si de viata, in general, este vesel si exuberant, gata oricind sa rastoarne muntii. Daca nu este asa, inseamna ca ca are probleme existentiale, dintre care cele mai importante sint acelea de casnicie.

Femeia isi poate da seama imediat despre cauza acestor nemultumiri si are posibilitatea fie s- indrepte, fie s-o previna. Sexul, de obicei, genereaza asemenea stari de insatisfactie. Daca barbatul termina prea repede sau o face ca si cum si-ar indeplini o obligatie (lasind-o nesatisfacuta!), sub un pretext oarecare, in cazul femeii lucurile sint un pic mai complicate. Femeia trebuie, in primul rind, sa arate bine (indiferent de stare sau situatie), sa fie proaspata si ingrijita, dispusa sa se plieze dupa hachitele lui (fara sa astepte indemnuri repetate si fara sa-i critice preferintele), sa arate interes si pasiune, sa-l scarpine intre coarne si sa-i intre pe sub piele, stiut fiind ca daca n-o va face ea, o va face alta.

O partida reusita de sex da alta perspectiva vietii, inlatura asperitatile acesteia si alunga morocaneala. Reusita insa nu vine de la sine, face parte din arsenalul de trucuri ale femeii, dobindite in timp. Asa cum aceasta nu uita niciodata sa se fardeze sau sa se rujeze, nu trebuie sa uite nici despre metehnele partenerului de viata, nici despre rolul ei de factor stabilizator (care nu presupune un efort mai mare decit celelalte!).

No comments:

Post a Comment