Cautati o firma dezinsectie pentru scara blocului?

La bloc, cei mai intalniti daunatori sunt puricii si gandacii, dar si sobolanii sau soriceii. Desi nu ii vedem mereu, ei continua sa ne ameninte sanatatea si viata si trebuie exterminati cat mai curand. Un spray sau un praf sau o creta nu vor nimici niciodata daunatorii pentru ca nu sunt asa de puternica ca niste substante profesionale.

Singurii care va pot scapa de ei pe vecie sunt firmele de dezinsectie, care lucreaza cu cele mai noi tehnologii si aparate. Una dintre cele mai bune si cele mai eficiente este Rovent, firma dezinsectie cu experienta si cei mai buni specialisti de pe piata. Sobolanii pot fi distrusi doar printr-o interventie eficienta de la Rovent cu substante de calitate, straine, cu efecte de durata si fara sa dauneze mediului inconjurator sau animalelor de companie. Distrugerea soarecilor cu ajutorul unei firme dezinsectie va avea efecte vizibile in doua sau trei zile, timp in care toate populatiile de adulti si tineri vor muri pe capete, in vreme ce sobolanii vor disparea din peisaj dupa maximum o saptamana. Pe de alta parte, gandacii care ne fac zile fripte vor disparea si ei instant.

Cele mai frecvente cauze ale aparitiei gandacilor in apartamente si pe scara blocului sunt supraaglomerarile boxelor, lipsa de curatenie din apartamentele invecinate si insalubritatea blocurilor. In cazul puricilor, care si ei pot sa stea prin apartamente si pe scari, ei apar din cauza pisicilor care-i poarta si traiesc prin boxe, dar sunt de gasit si in stratul de pamant care se acumuleaza la subsol. Ambii daunatori vor fi exterminati rapid si sigur, dupa doar doua tratamente cu substante speciale aplicate de firma dezinsectie Rovent. Ele se vor aplica la interval de 7-10 zile si vor distruge populatia adulticida si vor preveni eclozarea celei de-a doua generatii. Daca veti intra chiar acum pe vulpeaucigasa.ro veti beneficia de oferta pentru asociatiile de proprietari constand in dezinsectia pentru scara la doar 150 de lei.

No comments:

Post a Comment