Apartamentele din Herastrau - criterii importante de respectat in alegerea lor

Criza economica a distrus aproape toate sperantele cumparatorilor care voiau sa se mute, preturile crescand si proprietarii fiind tot mai determinati sa isi vanda locuintele cat mai bine. Cumparatorii care isi doresc apartamente in Herastrau nu trebuie sa se grabeasca, pentru ca risca sa gaseasca oferte foarte proaste si preturi foarte mari.

Piata imobiliara se afla in criza de ani buni, sunt multi vanzatori care au pendulat intre a-si vinde sau nu locuinta pe mai nimic, asa ca au mai scazut din pret si sunt dispusi sa negocieze. In alt doilea rand, negocierile, daca tot am amintit de ele trebuie sa se poarte cat de dur posibil, sa se tina la orice banut in minus, proprietarul sa fie determinat sa faca compromisuri si sa scada din pretul de pornire. Daca veti urmari ce anume nu are locuinta, anumite defectiuni pe care le observati la prima vedere, atunci veti putea sa-l puneti in incurcatura pe proprietar si sa obtineti cel mai bun pret. Conteaza foarte mult si calitatea proprietatii cumparate, de aceea trebuie sa verificati apartamentele si sa va feriti de blocurile vechi, cele care au avut probleme dupa cutremurul din 1977, iar la case ar trebui sa fiti foarte atenti la finisaje si stadiul implementarii proiectului. Nu neglijati nici actele de proprietate, care trebuie verificate la sange pentru ca multi incearca sa pacaleasca cumparatorii cu date false, dar si zona unde e amplasata locuinta.

Preferati locuintele in zone mai pretentioase, mai scumpe, dar care asigura o calitate a vietii superioara altei pozitionari. Nu in ultimul rand, cand cumparati apartamente ar fi bine sa va asigurati ca nu exista datorii lasate de fostii proprietari sau procese in desfasurare si ca vecinii sunt oameni cat mai linistiti si nu sunt pusi pe scandal tot timpul. De asemenea, aveti mare grija cu creditarea-sunt foarte multi cumparatori care nu au sumele de bani necesare cumpararii locuintei, asa ca se imprumuta la banci si se indatoreaza pe viata, riscand totul-, intrebati de mii de ori la banca despre conditii si dobanzi inainte de a face pasul cel mare si a lua un credit cu dobanda pe multi ani.

Pentru a evita toate aceste lucruri puteti apela cu incredere la agentii imobiliare care pe langa intermedierea tranzactiei intre vanzator si cumparator se poate ocupa de multe alte servicii, cum ar fi gestionarea relatiei cu institutiile de stat, gestionarea serviciilor financiare, servicii de curatenie, managementul cu furnizorii de utilitati. O astfel de agentie este Cezar Estates care se ocupa in mod special de apartamente din zona Herastrau, Soseaua Nordului.

No comments:

Post a Comment