Fotolii cu masaj la un pret bun

Cauti un fotoliu cu masaj care sa te scape de durerile insuportabile de picioare si maini sau de ceafa? Vrei sa fie si ieftin si sa aiba cat mai multe tipuri de masaj incluse? komoder.ro, un magazin online care se ocupa de comercializarea de scaune si fotolii de masaj de la firme cu prestigiu imens in Europa si nu numai, are pentru tine cea mai buna oferta de pe piata.

Poti sa-ti iei oricand un fotoliu cu masaj iRest la cel mai mic pret din tara, cu transport gratuit asigurat, manuale disponibile si in limba romana, montaj usor, reglaje super simple si garantie 2 ani, precum si post-garantie. Indiferent de culoare sau design, orice fotoliu cu masaj iRest are, printre altele, maini mecanice care imita masajul adevarat facut de un profesionist si poate memora setarile facute pentru a fi folosite cu alta ocazie fara a mai pierde timpul cu setarea. Are functie de reflexoterapie, masaj pentru picioare, pentru spate, detecteaza automat punctele de masaj si le actioneaza cat mai eficient posibil cu sistemul de role si vibratii, prin masaj cu ajutorul presiunii de aer. Se pot roti, au suport pentru picioare, se pot ajusta pentru o pozitie cat mai confortabila pentru aplicarea masajului shiatsu, prin strangere, bataie sau presare. Pentru partea superioara a corpului un fotoliu cu masaj iRest de la komoder.ro ar putea sa va ajute sa va relaxati mai bine cu un masaj manual, iar pentru memebre cu un masaj de extensie a incheieturilor.

Pernele de aer sunt si ele folosite la masajul antebratului si mainii, toate functiile putand fi accesate cu o telecomanda LED usor de folosit si cu un design placut. In plus, fotoliile iRest cu masaj aduc si o noutate in domeniul masajului: dubla tragere bazata pe chiropractica, excelenta pentru regenerarea osoasa. Pe langa aceasta, unele modele sunt dotate si cu functie de framantare activa, excelenta pentru durerea dintre umeri.

No comments:

Post a Comment