Cele mai indragite jocuri cu masini

Jocurile cu masini au fost in urma cu cativa ani cele mai apreciate jocuri video. Popularitatea lor a scazut in ultima vreme, suprematia fiind preluata de jocurile de actiune si de razboi. In incercarea de a readuce jocurile cu masini in atentia publicului, producatorii de gaming vin cu produse noi, actualizate. In speranta ca isi vor recapata clientii vechi sau ii vor convinge pe cei noi, producatorii au dat tot ce au mai bun oferind proprietati de personalizare a masinii, alegerea brand-ului preferat, posibilitatea de a juca in echipa pentru a indeplini diferite misiuni. In crearea acestor jocuri un rol esential l-au avut parerile si cererile tot mai exigente ale utilizatorilor. Astfel, aparitia Need for Speed: Rivals sau The Crew s-a dovedit  a fi mult asteptata de iubitorii acestor jocuri.

In topul jocurilor cu masini raman insa cele pentru curse de viteza. Si acestea au suferit modificari majore fata de versiunile din urma cu 10 ani. Pentru ca sunt destul de usor de jucat, acestea sunt preferatele copiilor sau ale orcarui incepator in jocurile video. Ultimele versiuni insa, sunt exact pe placul iubitorilor de masini sport. Poti alege din varietatea de modele, poti alege traseul si personaliza masina. Pentru ca totul sa fie cat mai veridic, aceste jocuri simuleaza situatii reale, punandu-ti la incercare intuitia si experienta. Echipamentele auxiliare, cum ar fi: volanul, pedalele de acceleratie si frana, schimbatoarele de viteza, vor face si ele ca experienta de a conduce o masina la viteze mari, fie ea si virtuala, sa fie memorabila.

Jocurile cu masini ce implica urmariri ar fi urmatoarele in top. Aceste tipuri de jocuri necesita o mai mare implicare a jucatorului, experienta fiind si ea necesara. Pentru a te bucura de un astfel de joc trebuie sa fi jucat in prealabil jocuri pentru curse de viteza si in acelasi timp trebuie sa fii capabil sa executi manevre complicate. Exista insa, jocuri ce implica urmariri pentru mai multe niveluri. In majoritatea jocurilor politia urmareste o banda de gangsteri si poti uneori alege daca esti urmaritorul sau urmaritul.

Pe locul 3 s-ar situa jocurile cu furturi de masini. Hotii de masini s-au dovedit a fi populari atat in randul adolescentilor cat si al adultilor, cel putin in ceea ce priveste aceasta categorie de jocuri cu masini. Jucatorii devin astfel criminali care au de indeplinit diferite misiuni ce implica furturi de masini, rapiri sau asasinate. Acestea sunt jocuri complexe care necesita timp si concentrare.

No comments:

Post a Comment