Inovatie permanenta si imagine de top cu televizoarele Samsung

Unul dintre cele mai populare branduri in Romania atunci cand vine vorba despre televizoare este, fara doar si poate, Samsung, compania sud-coreana cu cele mai mari vanzari din intreaga lume, gratie calitatii, tehnologiei de top si designului modern. Insa, dincolo de toate acestea, Samsung aduce si varietate si in acest fel game pentru toate categoriile de buget. Desi cele mai noi tehnologii de pe piata in acest moment sunt 4K sau Ultra HD (UHD), clientii din Romania inca isi pot cumpara un televizor Samsung HD, cu o calitate foarte buna, mai ales daca pretentiile in ceea ce priveste imaginea si sunetul nu sunt unele extrem de exigente.

Cele mai multe imbunatatiri ale celor de la Samsung vin pe tehnologia LED, unde putem vorbi despre adevarate progrese ale tehnologiei. Peste 20 de modele ale lor sunt televizoare smart, oferind ultimele inovatii in materie de conexiune la internet si aplicatii. Astfel de receptoare au internet wireless, web browser, acces la retele sociale, si Samsung AllShare care permite televizorului sa se conecteze cu toate device-urile mobile prin wi-fi. Gama de televizoare smart ofera atat aplicatii pre-inslatate cat si un magazin de aplicatii. Tehnologia 4K (UHD – ultra high definition) inovatie absoluta pe piata de echipamente video, foloseste acelasi ecran cu cristale lichide iluminate cu diode, deci este un televizor LED, insa cu rezolutii fantastice, oferind o calitate a imaginii de patru ori mai mare decat aceea a unui echipament HD. Diferenta se regaseste in numarul de pixeli, 3840x2160 la 4K fata de 1920x1080 la tehnologia HD. Pe de alta parte, o alta inovatie, cu adevarat revolutionara, vine sa faca o diferenta. Este vorba despre OLED – diode organice emitatoare de lumina – tehnologia care foloseste electricitatea pentru a crea lumina in cele trei culori de care este nevoie pentru crearea unei imagini – rosu, verde si albastru.

Nicio alta tehnologie TV nu creaza lumina in mod direct asa cum o face OLED, iar asta se traduce atat in calitate de top pentru imagine cat si in design mult mai subtire si mai usor decat ofera orice tehnologie actuala, dar si extra eficienta.

No comments:

Post a Comment