Centrale electrice la cele mai bune preturi

Centralele electrice nu mai sunt de multa vreme un lux pentru oamenii de pretutindeni, ele fiind foarte cautate deoarece se ajuta la economisire de bani pe o perioada indelungata, investitia initiala fiind amortizata intr-un timp destul de scurt. 

La Expert Instal Group gasiti centrale electrice de toate tipurile, iar ofertele de preturi sunt pliate pentru fiecare cumparator in parte, avand la dispozitie mai multe variante. Centralele electrice sunt de regula un fel de cazane de dimensiuni mari care au in prim plan producerea de apa calda, atat pentru uz casnic cat si pentru incalzire. Ele functioneaza pe baza unei rezistente de tip electric iar pe centraleieftine aveti la dispozitie doua tipuri de centrale electrice dintre care amintim: centralele electrice care sunt monofazate, acestea au 220 de V si centralele electrice care sunt trifazate, acestea avand 380 de V. Ele au puteri diferite pornind de la 6kw ajungand pana la 28 de kw. Insa atunci cand achizitionati o centrala si doriti sa o puneti in functiune trebuie sa tineti cont si de alte investitii cum ar fi investitia de proiect in prima faza si nu doar pretul de achizitie al obiectului in sine. Totodata trebuie sa tineti cont si daca aveti sau nu calorifere in incaperile in care doriti sa aveti caldura, in caz contrar si acestea vor fi adaugate la investitie. Pretul unei centrale electrice porneste chiar si de la 1.500 de lei ajungand si pana la 3.000 de lei in functie de caracteristicile sale. 

Trebuie sa aducem in discutie si centralele care functioneaza pe baza de gaz  cat si cele care functioneaza pe baza de combustibil solid. Diferenta dintre ele este destul de clara. Mentionam in plus faptul ca centralele pe gaz sunt de mai multe tipuri si anume: centrale in condensatie, centrale cu tiraj fortat cat si centrale cu tiraj natural.

No comments:

Post a Comment