La ce sa fiti atenti cand alegeti un restaurant pentru nunta

Pentru ca sunt asa de multe variante de restaurant sector 4 este bine sa stiti de la bun inceput ca fiecare dintre restaurante va incerca sa atraga clientii prin oferte care pot suna frumos, dar care, daca nu sunt analizate atent, pot duce la adevarate dezastre in privinta petrecerii de nunta. Ca sa nu ajungi in situatia in care sa ai si banii dati si evenimentul sa nu iasa asa cum ti-ai dorit trebuie sa fii atent la mai multe lucruri foarte importante in privinta locatiei alese. In prima faza, trebuie sa vezi daca e suficient loc pentru dans si pentru miscat in voie intre mese.

Se stie ca la o nunta, de exemplu, lumea nu sta doar la masa si bea si mananca, si nici nu sta doar pe ringul de dans cat e noaptea de lunga. Invitatii se duc de la o masa la alta, se duc la toaleta, la bufet, poate ies pe o terasa sau intr-o gradina sa se mai aeriseasca putin. Sala in care vor sta invitatii trebuie sa fie suficient de mare incat sa poata sa ii primeasca pe toti acestia si nimeni sa nu ajunga sa astepte la rand ca sa poata manca ce e in farfurii. Depinde foarte mult si cum e organizat echipamentul si ospatarii, cum se misca fiecare in sala, daca orchestra este amplasata intr-un colt al restaurant nunta sector 4 sau este dispusa pe o suprafata mai mare. Daca invitatii sunt putini merge si o sala mai micuta, dar daca aveti nunta de 250 de persoane cu siguranta o sala incapatoare va va fi de folos, atat dvs., cat si personalului restaurantului. E important sa vizitati inainte toate salile si sa vedeti exact cum va arata totul in sala la o alta petrecere organizata pentru a sti la ce sa va asteptati si a putea ajusta totul din mers. Se va tine cont si de iluminat si de prezenta ferestrelor, de parcarea privata cu paza si de prezenta spatiilor verzi si barului cu bauturi pe alese.

Cum la nunta se mai si bea si uneori cam mult, se poate inchiria o masina pentru fiecare familie de invitati care sa ii duca acasa la finalul petrecerii fara a risca nimeni sa aiba accidente. In plus, atentie mare la decor si la design, la imbinarea cromatica si la maniera in care sunt aranjate mesele, tipul de scaune si cat de mari sau mici sunt, intrucat nu toata lumea are talie de viespe sau posterior mai plat.

No comments:

Post a Comment