Confort sporit pentru micut si mai mult timp liber pentru tine doar cu patuturile cu sistem de leganare

Nimic nu e mai placut pentru copilul tau in primii ani de viata decat un somnic odihnitor si un leganat bun in orice perioada din zi cand organismul are nevoie de ceva relaxare suplimentara. Toti cei care sunt deja parinti stiu cat de obositor si de greu poate fi sa mentii ritmul impus de micut la leganat si sa nu te plictisesti la un moment dat de activitatea asta monotona. Producatorii de patuturi s-au gandit la parintii care isi doresc ceva mai mult de la un pat pentru bebelusi si au scos pe piata patuturi din lemn cu sistem de leganare.

Acest tip de patuturi arata exact la fel ca orice pat pentru bebelusi, atat ca exista un sistem special care asigura un leganat constant al copilului, cu viteze reglabile. Construite din pala si fag sau alte materiale lemnoase rezistente, patuturile cu sistem de leganare are suport pentru saltea, trei niveluri de inaltime pentru a putea fi reglat oricand si a nu exista efort in momentul verificarii micutului. Suportul are si lamele pentru a se aerisi salteaua si a nu capata un miros urat si a permite dezvoltarea microbilor. Sistemul de leganare este silentios, nu deranjeaza somnul micutului, oprirea sa se realizeaza cu ajutorul unor picioruse, are si sertare voluminoase pentru depozitarea scutecelor si jucariilor, iar toate colturile sunt rotunjite pentru a se evita orice accident. Cand nu doriti sa folositi functia de leganare, patutul are si un sistem fix, asa ca se transforma pe loc intr-un pat obisnuit.

Grilajul se poate detasa, prezenta adultului poate fi „mimata” de sistemul de leganare, ceea ce ofera un confort psihic sporit micutului si il ajuta sa se relaxeze. Chiar daca au sisteme complexe, patuturile sunt usoare, se pot muta dintr-o camera in alta sau in aceeasi camera, pot fi luate si in calatorii, sunt simplu de curatat si intretinut, in vreme ce lacul folosit este ecologic si nu contine elemente chimice daunatoare pentru copil.

No comments:

Post a Comment