Sacii de vidat – o optiune nu numai pentru haine

Trecerea de la sezonul rece la sezonul cald, cu seri cu teperaturi ridicate, face inutila folosirea pilotelor foarte voluminoase si pufoase, a paturilor ca si a lenjeriilor din materiale mai groase. Evident, toate achizitiile de acest gen de peste iarna vor avea nevoie catre finalul primaverii de spatiu generos de depozitare in casa. Cu totii ne confruntam cu problema spatiului restrans pentru depozitare, mai ales in apartamente de bloc, si mai ales in case cu un numar mare de membri, unde sunt de depozitat de la obiecte pentru petrecerea timpului liber, la anvelope de iarna, jucarii si haine vechi ale copiilor sau munti de haine si incaltaminte pentru doamne.

Unde sa mai gasim in tot acest „depozit” care devine casa noastra spatiu si pentru pilotele si paturile atat de utile iarna dar atat de enervante vara? Este momentul sa luam in considerare solutia salvatoare: saci de vidat, singurii prieteni adevarati in lupta cu spatiul. Stim ca aveti deja cativa astfel de saci pentru hainele vechi ale copiilor sau pentru hainele de care va despartiti cu greu, insa poate cel mai rapid si fara batai de scap scapati cu ajutorul lor de voluminoasele asternuturi de pat si pilote. Odata introduse in sacii de vidat si micsorate pana la dimensiuni mai „prietenoase” acestea pot fi puse in spatile de depozitare de sub pat sau in sifonier si veti uita de ele pana iarna viitoare. In acelasi mod se poate proceda si cu pilotele copiilor.

Si pentru ca tot am vorbit de utilitatea sacilor de vidat pentru lenjeria de pat, poate ar trebui sa spunem ca pentru aceia dintre dumneavoastra care calatoresc foarte des si au o problema cu somnul linistit in camerele de hotel, varianta calatoritului cu perna de acasa este acum mult mai la indemana tot cu ajutorul unui sac de vidat de dimensiuni mai mici, pe care il puteti introduce fara probleme in bagaj si fara spatiu suplimentar.

No comments:

Post a Comment