Colanti dama ieftini pentru toate tipurile de silueta

Colantii nu sunt pantaloni – aceasta este regula de baza atunci cand vrei sa alcatuiesti un look armonios si decent, indiferent de tipul de silueta pe care il ai. Atunci cand ii porti corect, o pereche de colanti dama ieftini poate face minuni pentru tinuta ta si te lasa sa te simti la fel de comfortabil ca atunci cand porti un trening.

Colanti dama ieftini pentru femei inalte
Daca esti inalta si mandra de picioarele tale, o pereche de colanti arata grozav pe tine, insa ii poti purta cu rochii lungi, pentru a echilibra proportiile. Asorteaza colantii cu nuante de pe rochie, fiindca nu trebuie sa te rezumi la colanti negri pentru a arata bine. In anotimpul calduros, o camasa lunga sau un tricou supradimensionat completeaza cu succes tinuta. In zilele rece, asorteaza o pereche de colanti dama ieftini cu un cardigan lung. O alta idee care poate fi adaptata oricarui anotimp este purtarea colantilor cu o bluza simpla, peste care poti adauga o esarfa si un pulover in zilele reci.

Femeile mignione si colantii
Daca este micuta nu trebuie sa renunti la colanti, ci sa ii porti cu cizme inalte, intr-o nuanta similara, pentru a alungi silueta. Cizmele inalte de calarie sunt perfecte, atunci cand este rece. In sezonul cald, combina perechea ta de colanti dama ieftini cu sandale romane sau balerini – platformele nu arata bine purtate cu o pereche de colanti.

Cum sa porti colanti daca esti o femeie cu forme apetisante

Minunata silueta clepsidra arata bine in combinatia colanti-tunica cu un cordon lat, care sa marcheze talia. Ai grija ca tunica sa fie destul de lunga incat sa-ti acopere soldurile. Poti sa asemenea sa alegi o rochie cu fusta bufanta, care sa distraga atentia de la formele tale si sa lase privitorul sa se intrebe daca volumul este dat de material sau de natura.

Colanti dama ieftini pentru silueta tip para
O pereche de colanti dama ieftini combinata cu o tunica lunga, care sa-ti acopere soldurile si o jacheta vor echilibra forma si vor distrage atentia de la volumul comasat in partea inferioara a corpului. Alege colanti in nuante inchise si poarta botine sau sandale cu toc, pentru a alungi picioarele.

No comments:

Post a Comment