Swarovski – luxul accesibil

Sunt deja mai bine de 20 de ani de cand femeile din intreaga lume, si includ aici si femeile din Romania, nu mai au nevoie de nici o introducere atunci cand vine vorba despre cristalele Swarovski. Povestea cristalelor Swarovski incepe in anul 1862 odata cu nasterea parintelui acestui brand, Daniel Swarovski, in celebrul oras european Bohemia, celebru in toata lumea pentru sticla sa, si cunoscut ca centru european de manufacturare a sticlei.

Anul 1895 a insemnat deschiderea primei fabrici Swarovski, o ambitie personala a lui Daniel, un vis ce avea sa devina imperiul fascinant de astazi. Popularitatea brandului a crescut treptat, ajungandu-se in prezent ca orice femeie sa isi doreasca fie si doar o singura bijuterie cu pietre Swarovski. Cand spunem Swarovski spunem in primul rand bijuterii de lux cu Swarovski Elements, insa Swarovski nu inseamna numai bijuterii, ci inseamna accesorii de tot felul, de la telefoane, cutii, genti, ochelari, esarfe, etc si inseamna chiar obiecte vestimentare si de incaltaminte, dar si design interior si obiecte decorative impresionante. Daca ar fi sa rezumam in doar trei cuvinte ce inseamna lumea Swarovski, acestea ar fi, fara doar si poate: experienta, glamour si lux accesibil. Asta „vinde” casa Swarovski si o face atat de bine incat milioane de femei din intreaga lume isi doresc si datorita pretului accesibil isi pot achizitiona bijuterii si accesorii incrustate cu faimoasele pietre Swarovski.

In Romania cele care isi doresc bijuterii de lux cu Swarovski Elements si opteaza pentru achizitionarea lor online, o pot face in deplina siguranta si avand garantia calitatii produselor achizitionate, la http://www.secundar.ro/, la preturi exceptionale. La Secundar.ro, lumea Swarovski Elements inseamna seturi din argint cu pietre Swarovski, inseamna bratari cu Swarovski Elements, inseamna cercei cu celebrele cristale, coliere dar si inele, toate de o perfectiune incredibila si toate dedicate femeilor de orice varsta care au ca scop look-ul perfect. Cristalele Swarovski, folosite fie pentru crearea de bijuterii, fie pentru industriile conexe celei a bijuteriilor sunt extrem de stralucitoare, elegante si creaza senzatia ca sunt de fapt diamante, desi pretul lor este mult mai mic si astfel mai accesibil.

No comments:

Post a Comment