Obtine un design interior deosebit cu cele mai moderne covoare de pe piata

Fac parte din amenajarea oricarei camere din casa sau apartament. Pot fi mai scumpe sau mai ieftine, din diverse materiale, sintetice, chiar din lana sau alte materiale mai complexe, insa toate au acelasi scop: sa infrumuseteze camerele si sa ne ofere un plus de confort. Vorbim despre covoare moderne, acele elemente de decor care transforma camera respectiva imediat dupa ce au fost asezate pe parchet sau pe gresie si ii ofera o eleganta deosebita.

Cu modele variate, diverse imprimeuri si tipuri de tesaturi, covoarele sunt potrivite in orice locuinta, merg asezate pe orice fel de suprafata, se intretin usor, se spala, se curata rapid si izoleaza perfect pe timpul iernii. Astfel, daca avem covoare moderne in casa sau apartament nu vom mai simti frigul la picioare mai ales iarna, copiii se vor putea juca in voie fara sa simta disconfortul pe care-l aveau daca stateau direct pe parchet. Cu peste 20 de ani de experienta in amenajari de interior, Delta Studio are in oferta actuala o gama diversa de covoare de toate tipurile, ce ofera farmec si personalitate interiorului. In culori mai deschise sau mai inchise, de diferite dimensiuni si cu imprimeuri extraordinare, covoarele comercializate de Delta Studio sunt special create pentru dormitoare si living-uri, se pot combina cu alte elemente de decor interior, oferind camerelor in care sunt puse o nota deosebita prin prisma elementelor de detaliu continute de fiecare model.

Covoarele trebuie alese in functie de culorile dominante din camere si de designul general al casei sau apartamentului. Consultantii Delta Studio va pot da idei si va pot ajuta oricand sa alegeti covorul perfect pentru camerele unde intentionati sa-l plasati, astfel incat tot ambientul sa arate perfect. In plus, designerii Delta Studio va pot ajuta in oferirea de consultanta sau in proiectarea ideii dumneavoastra de amenajare interioara.

No comments:

Post a Comment