Esti PFA? Atunci cu siguranta ai nevoie de o firma contabilitate

PFA-ul este cea mai simpla si mai rapida modalitate prin care iti poti pune pe picioare propria afacere. Esti propriul tau sef, poti sa iti faci programul exact asa cum vrei, nu e nevoie sa platesti firma contabilitate, profitul este garantat, asta daca stii cum sa-l faci. Odata cu avantajele vin si dezavantajele. Trebuie sa alergi peste tot, sa depui tot felul de declaratii si hartii, sa tii evidente contabile, sa pierzi timpul cu platile diferitelor taxe si impozite. Cum timpul inseamna bani, la un moment dat, o firma contabilitate este necesara pentru a putea sa te ocupi de afacere asa cum trebuie si sa reusesti sa ai si profitul dorit.

In cazul unui PFA, firma de contabilitate te poate ajuta cu intocmirea declaratiilor de venit estimat si realizat, inregistrarea documentelor pe care se bazeaza contabilitatea primara, completarea Registrului de incasari si plati. De asemenea, firma contabilitate poate face pentru tine decontul de TVA, se poate ocupa de declaratiile fiscale de tot felul si de depunerea lor, intocmirea ordinelor de plata. Consultanta oferita in intocmirea actelor justificative primare, raspunsul la toate intrebarile mai complicate despre indatoririle fata de stat sunt doar cateva dintre avantajele oferite de externalizarea serviciilor de contabilitate. Pe langa toate acestea, poti sa stii la orice ora ce modificari au mai intervenit in legislatie si sa te feresti de amenzi usturatoare pentru ca nu ai stiut ca s-au schimbat termenele de depunere a unor hartii justificative. In alta ordine de idei, un calcul gresit te poate face sa platesti mai mult si sa pierzi niste bani pe care nu vei mai avea cum sa-i recuperezi.

Firma de contabilitate se asigura mereu ca fiecare calcul efectuat este corect si corespunde cerintelor organelor fiscale, iar banii tai vor fi in siguranta si vor ajunge in visteria ANAF si FISC exact in cuantumul necesar-nimic mai mult, nimic mai putin.

No comments:

Post a Comment