Cat de ieftine sau de scumpe pot fi niste proiecte de case

Construirea unei case este floare la ureche daca stiti exact cum sa procedati si ce alternative aveti. In primul rand, pentru proiecte case aveti nevoie de arhitecti si firme arhitectura, care isi vor pune experienta in slujba dvs. si a proiectelor solicitate. In plus, arhitectii pot grabi aprobarea dosarului pentru proiectare si constructie, pot cunoaste anumite persoane cheie si pot influenta un aviz pozitiv rapid.

Proiectantul poate, pe langa realizarea de proiecte case, da o mana de ajutor atunci cand se pune problema contractarii unei firme de constructii si chiar poate supraveghea indeaproape lucrarea, avand cunostinte pe care dvs. nu le aveti. El va intelege daca o constructie e sortita esecului si va indrepta lucrurile din mers, va sti exact ce sa indice constructorului si cum sa puna problema in caz ca exista un pret prea mare. Evident, pretul solicitat de arhitect e mai mare, dar siguranta si finalizarea la termen si foarte bine a proiectului e mai importanta decat banii. Daca nu stati prea bine cu banii, puteti sa cumparati un proiect de pe internet, preturile incapand de la 500 de euro pentru case simple, cu un etaj. Toate proiectele pot fi comparate mai usor, exista documentatie completa la fiecare in parte, se poate negocia foarte usor, direct cu cel care a intocmit proiectul si schita. Pe de alta parte, exista si un risc implicat in toata povestea cu proiecte case luate de pe Internet, in sensul ca nu se va sti daca proiectul „bate” cu zona data spre amplasarea constructiei.

Si mai ieftine sunt programele de proiectare 3D pentru realizarea de proiecte case. Ele sunt utile numai daca aveti si cunostinte solide de arhitectura sau va poate orienta cineva care chiar se pricepe bine la proiectare. Nu va ramane decat sa stabiliti clar ce buget aveti si sa alegeti varianta care va este mai la indemana si mai potrivita pentru banii dvs.!

No comments:

Post a Comment