O investitie in jante de calitate e o investitie pentru siguranta familiei tale

O masina echipata cu roti de calitate si verificate permanent este cheia pentru o calatorie sigura, fara probleme si deosebita, alaturi de familie si prieteni. Daca anvelopele au o importanta mai mare in ochii soferilor si sunt schimbate de doua ori pe an, anual, in functie de sezon, de tocire, la jante lucrurile stau putin diferit.

Aspectul estetic al autovehiculului este foarte important pentru oricine, indiferent ca ai masina de lux sau o Dacie Logan. Jantele sunt raspunzatoare de cum arata masina in partea inferioara, cum se prezinta in timpul mersului, cat de sigura e in curbe, cat de rapida este. Preturile sunt insa un impediment pentru multi soferi care vor sa-si schimbe una sau mai multe jante-de obicei se inlocuiesc toate patru. Pe anvelopejantealiaj.ro, magazin online specializat in vanzarea de anvelope, jante, suporti portbagaj, lanturi antiderapante, alegerea jantelor cu cele mai bune specificatii este mai usoara si asta pentru ca pretul este adaptat aspectelor economice ale prezentului.

Aici gasiti jante din aliaj sau din tabla, omologate TVU si RAR, sigure, usor de montat si deosebite din punctul de vedere al designului. Marimile, diametrul si latimea, corespund specificatiilor masinilor care se vand in Romania la ora actuala – diametru de la 12 la 22 si latime, de la 4 la 11.5 -, sunt verificate cu ajutorul documentatiei clientului la comanda. Un alt avantaj al cumpararii jantelor de la anvelopejantealiaj.ro este si garantia data de branduri precum OZ, MSW, BORBET, BREYTON, DEZENT sau KRONPRINZ si MAGNETTO, firme producatoare cu traditie, care folosesc materiale de calitate, recunoscute in toata lumea.

Jantele din tabla sunt din otel de buna calitate, cele din aliaj respecta toate normele europene de productie, sunt verificate si foarte rezistente. Foarte important este ca, inainte de achizitionare, sa aveti clar in minte diametrul original si sa discutati cu producatorii lor daca autovehiculul poate accepta tipul de janta pe care vreti sa-l montati.

No comments:

Post a Comment