Volkswagen – neobosit printre anunturi auto

In acest an, piata de anunturi auto din Romania a fost bombardata de masini second – hand. Probabil romanii au mai multa incredere in autoturismele straine sau aceasta situatie se intampla din cauza crizei. Nu este de neglijat nici faptul ca taxa de poluare a scazut cu 25% fata de anul 2012. Indiferent de motive, cífrele nu mint: 150.000 de masini la mana a doua au intrat pe piata romaneasca. Si numarul este in continua crestere.

Masinile cu succes in randul diferitelor anunturi auto sunt marcile consacrate, precum Volkswagen, Opel, Ford si Audi. Am auzit de multe ori ca romanii prefera o masina straina la mana a doua, decat o Dacia noua. De aceea, piata romaneasca este in continua scadere, iar autoturismele fabricate de abia isi mai gasesc cumparatori.

In cazul in care doriti sa va achizitionati o masina second – hand, rafosind printre anunturi auto, veti observa ca Volkswagen este lider de piata, cu 13000 de masini inmatriculate in Romania in primul trimestre, urmat de Opel cu peste 8800 de unitati. Ford se claseaza pe al treilea loc, cu aproape 6400 de unitati.

Nu este de mirare ca Volkswagen domina piata de anunturi auto, pentru ca acelasi scenariu se repeta in cazul vanzarilor de masini noi in Europa. In prima jumatate a acestui an, o treime din masinile vandute au sigla VW.

In cadrul diferitelor anunturi auto, noul Volkswagen Golf porneste in Romania de la pretul de aproximativ 36 de mii de euro. Multi cumparatori sunt de parere ca marca germana isi merita locul si banii, datorita avantajelor pe care le aduce: o masina economica si cu putere. Calitatea nemteasca isi spune din nou cuvantul.

No comments:

Post a Comment