Anunturile pe viata- o oferta inegalabila

Majoritatea site-urilor de anunturi din online-ul romanesc ofera posibilitatea de a publica anunturi pe o perioada bine delimitata si stabilita in formularul completat la publicarea anuntului. Este vorba despre o perioada cuprinsa intre 7 zile si 6 luni, in functie de site-ul ales. 

In general, nu exista prea multe site-uri care sa publice anunturi pe perioada nedeterminata, insa de curand piata anunturilor a cunoscut o oferta imbatabila, si anume cea referitoare la publicarea de anunturi pe viata. Utilitatea acestora este ca nu trebuie sa stai sa iti bati capul o data pe luna, sau o data la trei sau sase luni – perioadele maxime pe care romanii aleg sa-si publice un anunt – sa incarci din nou imagini pentru anunt si sa reiei acelasi text de fiecare data, fara sa mai vorbim, ca pentru site-urile unde nu se poate crea un cont,si care nu stocheaza textele publicate, odata expirata peioada de valabilitate, munca va fi mereu aceeasi, plus ca va trebui sa completezi mereu toate campurile obligatorii ale anuntului si formularele necesare, dupa care sa astepti ca anuntul sa fie validat de un admin pentru ca abia apoi sa fie publicat pe site. Ceea ce de obicei ia timp. Nu mai vorbesc de faptul ca exista posibilitatea sa uiti toate site-urile pe care ai publicat un anunt si sa il republici decat pe cateva dintre ele, ceea ce scade vizibilitatea anuntului.

Pot beneficia de anunturi pe viata afaceri precum magazine online, oferte de producatori al caror obiect de activitate nu se schimba si care au mereu nevoie sa-si promoveze produsele, cabinete medicale sau de avocatura, notariate sau alte business-uri, etc. De multe ori un astfel de anunt poate fi inutil pentru vanzarea de imobiliare, de pilda, unde oferta se schimba mereu si unde proprietatile se vand repede si apar mereu altele la vanzare.

 

No comments:

Post a Comment