Crema de fata cu goji hraneste tenul si il mentine tanar si frumos

Originar din China, cu un gust placut si o cromatica deosebita, goji este unul dintre putinele fructe folosite inca din vremuri stravechi in medicina traditionala, mai ales pentru intarirea sistemului imunitar si pentru imbunatatirea vederii, pentru prevenirea diabetului. In cosmetica goji este la fel de apreciat, intrucat are foarte multi antixodianti numai buni pentru tratamentele de prevenire a imbatranirii premature a pielii si pentru cele care urmaresc hranirea in profunzime a tenului si de curatare a sa. Petele aparute la nivelul pielii sunt tratate cu o crema de fata cu goji, la fel si acneea, dermatitele.

In goji gasim multa vitamina A si B, foarte bune pentru refacerea pielii si hranirea sa, fructul poate reduce ridurile de expresie. Crema este pentru toate tipurile de ten, este recomandata pentru mastile de noapte, poate fi asociata folosirea sa si cu uleiurile esentiale sau alte creme pentru acelasi tip de tratament. Prin utilizarea zilnica a produsului crema de fata cu goji se imbunatateste metabolismul celulelor cutanate, crema determina aparitia de celule noi, netezirea pielii si cresterea elasticitatii. Piele fetei si a gatului este refacuta natural, crema se poate utiliza si pe durata intregii zile, nu lasa tenul gras pentru ca are capacitate mare de penetrare. Cremele pentru ten sunt cea mai buna alegere pentru ingrijire si intretinere, intra rapid in piele, nu pateaza si ajuta celulele sa isi faca treaba si sa reziste in calea atacurilor radicalilor liberi si factorilor externi.

Intrucat e un produs natural creme cu goji nu contine parabeni, se poate aplica pe orice ten, indiferent de varsta, efectele se vad dupa cateva zile de utilizare, iar tratamentul trebuie repetat pentru a se mentine rezultatele benefice obtinute la prima aplicare. Crema cu goji se gaseste online in magazinele de profil cu produse naturiste, pretul variaza in functie de producator, crema este buna pentru tenul cu probleme si poate fi integrata intr-o gama diversa de masti pentru fata.

No comments:

Post a Comment