Revelionul in Dubai, un lux pe care ti-l poti permite

Daca te-ai saturat de „banala” valea Prahovei sau de Maramures si alte zone splendide din tara unde ti-ai petrecut deja prea multe vacante de iarna anul acesta este cazul sa incerci ceva nou. Pregateste-te sa descoperi unul dintre cele mai excentrice si mai avangardiste locuri unde ti-ai putea petrece vreun concediu, un oras care a pornit de la zero, si nu e o metafora, din nisip, ajungand astazi sa fie printre cele mai vizitate si mai cautate destinatii de vacanta de lux. Dubaiul este exemplul perfect de inovatie si de gandire practica, doua calitati pe care locuitorii din Emiratele Arabe Unite au stiut sa si le valorifice pentru a da nastere unui centru turistic exceptional.

Cele sapte zile de sejur pe care le ofera hotelierii de aici par sa nu fie niciodata suficiente pentru a descoperi toate locurile faine din Dubai. Pentru cine are suficienti bani si vrea ceva cu totul si cu totul deosebit poate merge la Burj Kalifa, intr-un hotel unde luxul e deja la un alt nivel, Burj Al-Arab sau poate in mall-urile Dubai si al Emiratelor, in bazarele lor exceptionale. Ofertele Revelion Dubai de la agentia EuroTouring Travel iti dau sansa unica ca vizitezi si sa te distrezi in Dubai, sa faci un safari in desert inainte de a intampina noul an sau sa ciocnesti un pahar de sampanie scumpa in cel mai tare hotel din lume. Si pentru ca distractia sa fie perfecta turistii care aleg ofertele Revelion Dubai de la EuroTouring Travel se pot caza doar in hoteluri de patru si cinci stele, cu servicii premium si cele mai bune camere, isi pot petrece timpul liber la discretie admirand fantanile dansatoare din Dubai Mall, insula Palmier sau Moscheea Jumeraih, plaja golfului Persic.

Ca sa rezervi vacanta de neuitat la unul dintre hotelurile propuse de EuroTouring Travel e suficient sa completezi formularul online si sa calculezi pretul exact pentru oferta. Asta dupa ce ai analizat serviciile si facilitatile oferite de unitatile de cazare si ideile de vacanta propuse de echipa EuroTouring Travel. In pagina fiecarei oferte gasiti si harti si video-uri de prezentare, informatii detaliate despre Dubai si pareri din partea celor care au ajuns deja acolo prin intermediul agentiei de turism.

No comments:

Post a Comment