Pune la punct sisteme de irigatii performante si vei avea o gradina superba

Vegetatia are nevoie de apa din belsug pentru a se dezvolta si a creste intr-un ritm normal. Fara apa suficienta, plantele si iarba, gazonul se ofilesc, palesc si intr-un final isi pierd aspectul placut si eficienta in infrumusetarea gradinii sau spatiului verde unde au fost sadite. Gradinile moderne si spatiile verzi beneficiaza acum de sisteme de irigatii de ultima generatie, dotate chiar cu senzori sau programarea timpilor de udare, totul pentru a asigura o umiditate adecvata a solului si o dezvoltare armonioasa a plantelor.

Eco Garden Construct, ecogardenconstruct.com, cea mai buna firma de amenajari spatii verzi si proiectare sau intretinere in Cluj, imprejurimi si Bucuresti, va poate ajuta de la proiectarea sisteme de irigatii, prin masurarea debitului apei si apa necesara ceruta de suprafata sau plante, gazon si executarea instalatiei dupa ce este prezentat un model 3D sau 2D al instalatiei finale. In categoria de sisteme de irigatii puse la dispozitie de Eco Garden Construct intra instalatiile automatizate de irigatii pentru gradini, ghidate de un calculator care are grija de robinetii electrici si de functionalitatea acestora. Instalarea lor se face rapid, in sase zile cel mult, indiferent de anotimp si vreme. Pompa de alimentare si rezervorul tampon se pot achizitiona separat, sisteme de irigatii neavand aceste componente in pachetele de baza. Daca aveti o gradina maricica, va veti descurca destul de greu cu instalatiile automatizate si veti cam plati destul de mult la apa, pentru ca se consuma mult, insa debitul si presiunea pot lasa de dorit. Ca alternativa, se poate monta un hidrofor pe teava de apa din curte, sau un rezervor tampon cu flotor, hidrofor care trage apa din rezervor si uda eficient gradina.

Echipa Eco Garden Construct poate sapa un put si instala un hidrofor cu pompa submersibila sau chiar un sistem de pompare mai complex. De preferat, daca nu aveti suficienta incredere in instalatia automatizata, sa achizitionati si proiectati un sistem separat de alimentare cu apa special pentru gradina.

No comments:

Post a Comment