Cum sa-ti revii dupa o infidelitate?

Cred ca se poate reveni la viata de dinainte, chiar si dupa o infidelitate. E dureros sa treci prin asa ceva, e adevarat. Insa nu e bine sa iti rezumi toata viata la tradarea respectiva. Nu poti sa te blochezi si sa nu mergi mai departe. E o prostie sa refuzi sa cunosti alti oameni, doar fiindca ai suferit. Nu zic  sau mai bine zis, nu aprob sa iesi cu cineva din secunda 2 in care ti-ai revenit. Dar nici sa lasi sa treaca timpul pe langa tine, sa ajungi la 35 de ani si tu sa nu fi avut nicio relatie.
 
Viata e frumoasa, dar e grea. Nu putem trai intr-o euforie continua, ca atunci ce-ar mai fi? Nu am invata sa ne ridicam si sa mergem mai departe. Si poate daca partenerul te-a inselat, inseamna ca nu te-a iubit suficient de mult, si nici nu te-a respectat. Asa ca plangi, sufera, fii trist/a, dar nu te plafona de tristetea asta. Nu e bine. Sunt atatia oameni pe lumea asta. Fiecare are undeva  jumatatea lui. Depinde doar de noi, daca o gasim sau nu.

Infidelitatile cred ca sunt cele mai dureroase lucruri care se pot intampla in viata asta. Iti pui tot sufletul intr-o relatie, te implici cu toata inima, cu tot sufletul si dupa un timp, ceva se intampla si cineva calca stramb. Daca dupa o discutie pe aceasta problema, nu se ajunge la nici un consens, e clar ca trebuie sa pleci. Poate ai fost implicata in relatia aia de ceva vreme, si acuma iti poti da seama ce fain e sa fi si tu singura. Sa ai putin timp pentru tine. Nu ar fi minunat?
 
Nu ezitati sa va traiti viata, chiar data a-ti trecut printr-o infidelitate. Oricum la un moment dat roata se va intoarce. Iar cel ce ti-a facut tie asta, cu siguranta, va trece si el prin asta.

No comments:

Post a Comment