Sfaturi utile la cumpararea mobilei pentru dormitoare

Intrucat ne petrecem cea mai mare parte din timpul cand suntem acasa in ele, dormitoarele trebuie amenajate in asa fel incat sa fie cat mai primitoare si mai confortabile. Optarea pentru un anumit tip de mobila pentru dormitoare se poate dovedi dificila daca nu aveti un plan bine pus la punct. Ca sa nu pierdeti timp si bani cautand un model care sa-i multumeasca pe toti membrii familiei e bine sa tineti cont de urmatoarele sfaturi utile la cumpararea mobilei pentru dormitoare.

In primul rand, cel mai important lucru de facut inainte sa va faceti orice planuri este sa intrebati pe cel care va sta in dormitor ce tip de mobila prefera. Daca e dormitor de tineret sau de copii atunci e foarte important ca mobila si designul sa rezoneze cu personalitatea si cu gusturile copiilor. Daca e vorba de dormitorul parintilor, atunci cuvantul de ordine trebuie sa fie practic. De asemenea, foarte important este sa vedeti si ce spatiu are dormitorul si sa cumparati doar mobila strict necesara, fara a aglomera foarte multe piese de mobilier pe cativa metri patrati. E important sa va puteti misca in voie in dormitor, asa ca aveti nevoie de cel mult un pat, un sifonier si un corp birou sau suport pentru tv. E si mai bine daca faceti o lista cu piesele de mobilier de stricta necesitate in functie de modul in care e folosit dormitorul, astfel ca veti evita sa cumparati mobila pe care nu o veti folosi niciodata. Conteaza mult si functionalitatea mobilei, aceasta trebuie sa fie cat mai usor de accesat si de utilizat, sa existe spatii de depozitare suficiente.

Cand totul va este clar puteti sa treceti la cumpararea mobilei si la alegerea stilului, a culorii, a materialului si a pieselor cat mai practice. Culorile trebuie sa fie placute si relaxante, sa fie cat mai primitoare si mai apropiate de culoarea lemnului normal. In acest fel asortarea e mai usoara si decorarea interiorului mai usor de realizat.

Moduri nebunesti in care tarile au incercat sa controleze rata natalitatii

Mentos incerca sa creasca rata natalitatii. Panicat ca nu mai se nasc suficient de multi copii, guvernul din Singapore a incheiat un parteneriat cu Mentos in 2012 ca sa creeze Noaptea Nationala si o reclama de trei minute care ii incuraja pe oameni sa aiba cat mai multi copii si sa isi faca datoria civica. Ideea din filmuletul simpatic era sa nu astepti sa vezi artificii, sa le faci singur, in doi, chiar in pat, incurajandu-se astfel cresterea natalitatii. Nu se stie daca a functionat insa Singapore e prima tara care asociata mentosane sau bomboane de acest tip cu sexul.