La ce sa fiti atenti cand alegeti un restaurant pentru nunta

Pentru ca sunt asa de multe variante de restaurant sector 4 este bine sa stiti de la bun inceput ca fiecare dintre restaurante va incerca sa atraga clientii prin oferte care pot suna frumos, dar care, daca nu sunt analizate atent, pot duce la adevarate dezastre in privinta petrecerii de nunta. Ca sa nu ajungi in situatia in care sa ai si banii dati si evenimentul sa nu iasa asa cum ti-ai dorit trebuie sa fii atent la mai multe lucruri foarte importante in privinta locatiei alese. In prima faza, trebuie sa vezi daca e suficient loc pentru dans si pentru miscat in voie intre mese.

Se stie ca la o nunta, de exemplu, lumea nu sta doar la masa si bea si mananca, si nici nu sta doar pe ringul de dans cat e noaptea de lunga. Invitatii se duc de la o masa la alta, se duc la toaleta, la bufet, poate ies pe o terasa sau intr-o gradina sa se mai aeriseasca putin. Sala in care vor sta invitatii trebuie sa fie suficient de mare incat sa poata sa ii primeasca pe toti acestia si nimeni sa nu ajunga sa astepte la rand ca sa poata manca ce e in farfurii. Depinde foarte mult si cum e organizat echipamentul si ospatarii, cum se misca fiecare in sala, daca orchestra este amplasata intr-un colt al restaurant nunta sector 4 sau este dispusa pe o suprafata mai mare. Daca invitatii sunt putini merge si o sala mai micuta, dar daca aveti nunta de 250 de persoane cu siguranta o sala incapatoare va va fi de folos, atat dvs., cat si personalului restaurantului. E important sa vizitati inainte toate salile si sa vedeti exact cum va arata totul in sala la o alta petrecere organizata pentru a sti la ce sa va asteptati si a putea ajusta totul din mers. Se va tine cont si de iluminat si de prezenta ferestrelor, de parcarea privata cu paza si de prezenta spatiilor verzi si barului cu bauturi pe alese.

Cum la nunta se mai si bea si uneori cam mult, se poate inchiria o masina pentru fiecare familie de invitati care sa ii duca acasa la finalul petrecerii fara a risca nimeni sa aiba accidente. In plus, atentie mare la decor si la design, la imbinarea cromatica si la maniera in care sunt aranjate mesele, tipul de scaune si cat de mari sau mici sunt, intrucat nu toata lumea are talie de viespe sau posterior mai plat.

Acceptarea esescurilor

A-ti recunoaste greselile, a invata din ele, a accepta ca treci printr-un moment de esec este de cele mai multe ori un pas inainte. Inseamna ca admiti ca ai facut ceva gresit si ca in acest fel iti dai sansa de a continua, de a reevalua situatia stfel incat sa nu mai faci aceleasi greseli. E important pentru oricine sa fie realist si sa evalueze intotdeauna situatiile pe care le traverseaza intr-un moment al vietii, pentru a recunoaste la timp daca o directie pe care este angrenat este sau nu buna pentru sine.

Nu oricine isi atinge toate scopurile propuse in viata, de ce sa nu recunoastem? Cu totii gresim, cu totii avem momente in care ne fixam teluri complet nerealiste, cu totii avem momente in care devenim utopici. Lipsa de realism si esecul intr-un anumit moment nu ocoleste pe nimeni, ce este insa esential este sa invatam cum sa reusim sa ne repunem pe picioare dupa un esec, cat de mare ar fi acesta…Visele sunt cele care reusesc sa ne mentina pe linia de plutite. A visa nu e gresit, atata timp cat visele se mentin in sfera realismului. Pentru ca un vis sa devina tel este nevoie de hotarare si incredere in propria persoana, dar si de un plan bine pus la punct, insa este nevoie si sa tragem invataminte din greselile trecutului, care nu mai au voie sa revina in viitor. Daca un esec reuseste sa ne impiedice, daca un esec ne face sa renuntam la a visa, daca un esec ne sperie si ne tine pe loc, nu inseamna doar ca nemaivisand ne punem la adapost de esec, ci inseamna si ca ne ferim din calea succesului.

Pentru ca incercand mereu, demarand mereu noi proiecte, stabilind mereu noi teluri vom ajunge sa cunoastem si succesul. Sa stai si sa accepti orice vine in vita nu este o atitudine castigatoare, este o atitudine de resemnare si de cele mai multe ori dam loc la si mai multe momente de esec si ratare.

Cum amenajam casa cu lemn de culori deschise

Lemnul este un material foarte rezistent si extrem de apreciat pentru amenajarea casei. De fapt, acesta se adapteaza foarte usor la toate ambientele si toate gusturile, de la cele traditionale, pana la cele moderne. Culoarea lemnului depinde in mod fundamental de doi factori: in primul rand de tipul de arbore, in al doilea rand de eventualele tratamente aplicate, cu uleiuri inchise.

Culoarea lemnului poate varia foarte mult: alb (castan salbatic si tei), negru (abanosul), ruginiu (stejarul), rosiatic (ciresul si mahonul), brun (nuc si teak) si deschis (brad, pin, fag, frasin, artar sau In acest articol vom vedea cum putem mobila casa cu ajutorul lemnului deschis la Pentru inceput este necesar sa apelam la o firma ce produce mobilier la comanda, care in acelasi timp poate oferi si aceste tipuri de lemn foarte apreciate. Lemnul deschis la culoare se adapteaza foarte bine la crearea ambientului rustic, cald si primitor. In zona livingului, este posibil sa asezam o masa si mobila in acelasi tonalitate.

Pentru bucatarie se poate utiliza un lemn deschis cu venaturi, pentru a crea stilul country al ambientului. Poate fi folosita si structura unui pat pentru a construi balustrada unei scari sau chiar pentru a imbraca portiuni din pereti. Stofele (perdele, divanul, copertile etc) trebuie sa fie in culori pastelate, pentru a crea incaperi armonioase si uniforme. Lemnul deschis la culoare este potrivit si pentru a realiza un mobilier modern si contemporan. Masa din sufragerie poate avea o structura din lemn, iar planul superior din cristal. Mobila din zona livingului, precum credenta sau biblioteca pot alterna uzul lemnului cu elemente din otel sau chiar din fier forjat, pentru a da o nota de eleganta in plus casei. Chiar si in acest caz, stofele trebuie sa fie in culori pastelate. In plus, peretii si pardoseala trebuie sa fie albe, culoarea fildesului sau culori neutre. Regula fundamentala este aceea de a nu realiza prea mult contrast de culoare. In fine, este posibila infrumusetarea pavimentului casei utilizand parchetul. Parchetul are optime proprietati izolante si termice.

In plus, este foarte elastic si rezistent. In general, in ambiente mici si mai putin luminoase se consiliaza folosirea parchetului deschis la culoare deoarece confera mai multa luminozitate camerelor si contribuie la crearea senzatiei de profunzime a spatiilor. In acest caz se recomanda lemnul de brad, de culoare bej neutru; fagul, cu o tonalitate rosie si care suporta eventualele variatii de temperatura; gorunul, care isi schimba culoarea odata cu trecerea timpului.

Fericire la cota maxima

Cel mai nesemnificativ cuvant : Eu.
Cel mai important cuvant : Noi.
Cele mai importante doua cuvinte : Va multumesc.
Cele mai importante trei cuvinte: Totul este iertat.
Cele mai importante patru cuvinte : Care este parerea dumneavoastra ?
Cele mai importante cinci cuvinte : Ai facut o treaba buna.
Cele mai importante sase cuvinte : Vreau sa te inteleg mai bine.

Articole de petrecere la preturi rezonabile

Intr-o lume in care viteza a devenit factorul cel mai important si incercam sa facem totul cat ma eficient si cat mai bine, am uitat sa ne uitam la cei de langa noi, cei care in definitiv conteaza cel mai mult si care vor duce mai departe mostenirea noastra. Ei sunt copiii nostri, copiii unei generatii care este fortata sa faca multi-tasking uitand cum sa se bucure de micile bucurii aduse de cele mai multe ori de catre cele mai mici persoane din viata lor, copiii.

Am uitat pe semne sa ne bucuram de zambetul lor incercand sa le asiguram in acelasi timp confortul. De aceea este important sa facem un pas inapoi si sa vedem imaginea de ansamblu.Copilul tau trebuie sa isi traiasca copilaria. Cum poti sa il faci fericit? Ei bine, astazi ti-as propune sa ii organizezi o petrecere surpriza. In definitiv, copiii sunt fiinte sociale si trebuie sa fie inconjurati de alti copii cu care leaga relatii prin joc.

Cum se organizeaza o petrecere pentru copilul tau? Ei bine ai nevoie mai intai de spatiul de desfasurare, fie ca este o sala inchiriata sau propriul apartament. Acest spatiu devine magic atunci cand adaugi articole petrecere. Unde poti gasi aceste articole petrecere? Ei bine daca ai o viata activa, ca minenu vrei sa umblii prin hypermarketuri cautand sa gasesti articole petrecere de buna calitate si la preturi rezonabile. Ar fi o pierdere de timp, timp pretios pe care poate preferi sa il petreci langa familia ta. Poti gasi articole petrecere la preturi rezonabile pe www.bubuparty.ro.

Aici ai sa gasesti tot ce iti trebuie pentru petrecerea de vis. De la personaje de desen animat pana la dulciuri (candy-bar), de la jocuri pentru copiila tot felul de materiale pentru activitati creative care vor face experienta magica. Ai sansa sa ii formezi amintiri superbe copilului tau si ai la indemana o varietate foarte mare de articole petrecere. Dintre personajele care apar pe toate aceste articole petrecere, poti selecta nebunaticii minioni, printese Disney, masinutele din Cars, personajele din Frozen si multi multi altii.

Poti sa comanzi daca doresti, pentru copiii mai hiperactivi pana si o piniata plina cu dulciuri colorate. Asa ca nu mai astepta, fa-i copilului tau astazi cea mai mare surpriza si organizeaza-i cea mai tare petrecere.

Lamaie, lamaita

Aproape in fiecare gospodarie, lamaia se gaseste este nelipsita. Avand multiple intrebuintari, este un fruct foarte folosit atat la deserturi cat si la felurile principale sau antreuri. Lamaia face parte din familia citricelor si, pe langa alte beneficii, aceasta este un remediu in cazul frumusetii.

Bogata in vitamine, lamaia este foarte indicata in cazul cosurilor sau a punctelor negre. O felie de lamaie aplicata pe zonele cu probleme va da rezultate uimitoare. De asemenea, cand tenul devine gras si are un aspect unsuros, putem folosi sucul de lamaie aplicat pe o discheta masand usor tenul. Atunci cand ne gandim sa ne albim dintii putem economisi foarte multi bani prin alegerea pe care o facem. Alegerea noastra trebuie sa fie cea de a ne albi dintii intr-un mod natural si la noi acasa. In apa de gura putem adauga suc de lamaie apoi ne clatim gura cu acest amestec, iar dintii nostri vor deveni mult mai stralucitori si mai albi. Buzele crapate sunt o problema majora pe timpul iernii.

Cautam tot felul de balsame de buze hidratante si reparatoare pentru a reveni la buzele catifelate de alta data. In loc sa alergam prin farmacii pentru a gasi balsamul de buze perfect, putem apela cu incredere la frigider. Unde? Bineinteles, tot la sucul de lamaie.

Confort sporit pentru micut si mai mult timp liber pentru tine doar cu patuturile cu sistem de leganare

Nimic nu e mai placut pentru copilul tau in primii ani de viata decat un somnic odihnitor si un leganat bun in orice perioada din zi cand organismul are nevoie de ceva relaxare suplimentara. Toti cei care sunt deja parinti stiu cat de obositor si de greu poate fi sa mentii ritmul impus de micut la leganat si sa nu te plictisesti la un moment dat de activitatea asta monotona. Producatorii de patuturi s-au gandit la parintii care isi doresc ceva mai mult de la un pat pentru bebelusi si au scos pe piata patuturi din lemn cu sistem de leganare.

Acest tip de patuturi arata exact la fel ca orice pat pentru bebelusi, atat ca exista un sistem special care asigura un leganat constant al copilului, cu viteze reglabile. Construite din pala si fag sau alte materiale lemnoase rezistente, patuturile cu sistem de leganare are suport pentru saltea, trei niveluri de inaltime pentru a putea fi reglat oricand si a nu exista efort in momentul verificarii micutului. Suportul are si lamele pentru a se aerisi salteaua si a nu capata un miros urat si a permite dezvoltarea microbilor. Sistemul de leganare este silentios, nu deranjeaza somnul micutului, oprirea sa se realizeaza cu ajutorul unor picioruse, are si sertare voluminoase pentru depozitarea scutecelor si jucariilor, iar toate colturile sunt rotunjite pentru a se evita orice accident. Cand nu doriti sa folositi functia de leganare, patutul are si un sistem fix, asa ca se transforma pe loc intr-un pat obisnuit.

Grilajul se poate detasa, prezenta adultului poate fi „mimata” de sistemul de leganare, ceea ce ofera un confort psihic sporit micutului si il ajuta sa se relaxeze. Chiar daca au sisteme complexe, patuturile sunt usoare, se pot muta dintr-o camera in alta sau in aceeasi camera, pot fi luate si in calatorii, sunt simplu de curatat si intretinut, in vreme ce lacul folosit este ecologic si nu contine elemente chimice daunatoare pentru copil.

Fulgii de porumb

Au fost inventati de fratii Kellogg, doi oameni cu o viata foarta stricta, care nu consumau carne, alcool, tutun, ceai si cafea. Doar oua si lapte, insa in cantitati mici, cam asta mancau zilnic. Nici parintii nu-i ajutau, pentru ca, facand parte dintr-un cult, credeau ca Ziua de Apoi e aproape asa ca nu are rost sa ii educe prea mult. Unul dintre frati a devenit totusi licentiat in medicina.

Cu toate ca avea studii medicale, acesta era impotriva masturbarii si milita pentru taierea preputului la barbati si picurarea cu acid carbonic a clitorisului femeiesc. Mai credea si ca o parte din carne, cea rosie, era vinovata de dorintele sexuale puternice care duceau la masturbare, asa ca s-a apucat sa caute o reteta pentru o mancare bazata doar pe cereale. Asa a aparut ideea de fulgi de porumb, o masa sanatoasa si gustoasa ca ne mentine sanatosi si gata de actiune, cu foarte putine efectele secundare, in afara de foame si pofta de putina carnita… Pe masura ce productia de fulgi de porumb s-a extins, acestia au fost introdusi si in alimentatia copiilor, fiind deosebit de buni cu lapte sau cu alte tipuri de lichide hranitoare. Astazi, fulgii de porumb sunt comercializati pe scara larga si sunt aromati cu diverse tipuri de substante naturale, imbogatiti cu vitamine si minerale, cu miere de albine sau alte ingrediente de multe ori nu prea sanatoase.

De preferat sa consumati fulgi de porumb simpli, cu putin lapte si fara alte adaosuri de zahar sau substante daunatoare care contin E-uri de tot felul. O portie de fulgi de cereale ne asigura energia pentru cateva ore si ne ajuta sa avem un tranzit intestinal perfect, in combinatie cu iaurtul de calitate si putin gras.

Cum creezi o stire buna

Se spune ca primele 30 de cuvinte sunt vitale pentru a castiga atentia celui care citeste sau asculta sau priveste o stire. Cu siguranta acesta este motivul pentru care la inceputul oricarei stiri se ofera informatiile esentiale, de senzatie si chiar cele mai multe stiri au si titluri care socheaza. Dar aici vorbim despre cu totul alt tip de stiri, care de cele mai multe ori au si un continut lipsit de importanta.

Cu siguranta multi jurnalisti aflati la inceput de drum isi adreseaza intrebarea - “cum sa faci o stire buna?” iar raspunsul poate sa fie gasit in tot felul de variante, atat in manualele de specialitate cat si pe internet. De exemplu - atunci cand cautam stiri Sebes, probabil ca vom gasi pe internet foarte multe informatii de folos, de calitate, insa si informatii cu continut mai putin calitativ. Cum construim totusi o stire pentru ca ea ca fie la final “ca la carte”? Una dintre tehnicile cele mai utilizate in constructia unei este tehnica piramidei rasturnate. In domeniul ziaristicii, informatia trebuie inteleasa in dublu sens. Informatia este un termen devenit celui de presa. Unii autori chiar definesc informatia drept "procesul comunicarii sociale si institutile care asigura acest proces". Tehnica piramidei rasturnate se mai numeste "tehnica americana" sau "tehnica lead". Constructia unei stiri de acest tip consta in prezentarea chiar in introducere a informatiei de baza, dupa care urmeaza datele explicative, complementare, descrierea contextului si ale detalii. Introducerea unei astfel de stiri este foarte importanta. Ea cuprinde, de obicei, unul sau cel mult doua paragrafe.

Raspunsurile de la primele patru intrebari alcatuiesc partea principala a stirii, suportul sau. Capatand raspunsurile la aceste intrebari, receptorul isi poate forma o imagine succinta despre faptul, evenimentul la zi. Atunci cand concepi o stire in acest fel - ai sansa sa satisfaci nevoile si cerintele consumatorului modern de informatie, care doreste de cele mai multe ori sa afle cat mai repede si cat mai usor ce sa intamplat.