Ce avantaje ai daca folosesti oja semipermanenta?

De cativa ani, oja semipermanenta a inlocuit incet, dar sigur, oja normala, mai greu de intretinut si mai pretentioasa. Femeile cer la saloanele de manichiura si pedichiura aplicarea ojei semipermanente convinse de nuantele deosebite si de stralucirea acesteia. Insa oja semipermanenta se poate aplica si acasa, cu conditia sa ai o lampa UV pentru unghii si multa rabdare.

Rezultatele sunt net superioare atat din punct de vedere estetic, sanatatea unghiilor fiind si ea protejata. De ce sa alegi oja semipermanenta? In primul rand, poate fi aplicata pe orice unghie, forma a acesteia sau marime si nu mai dai bani pe gel pentru ingrosare si se pastreaza la fel doua sau trei saptamani-e la fel de intensa si intacta, ca in primele ore dupa aplicare. In al doilea rand, e si un medicament pentru unghiile casante si exfoliante, protejandu-le si intarindu-le. In plus, baza pentru unghii cu multa vitamina A le fortifiaza. Iar daca tot iti rozi unghiile de stres sau de nervi, de emotie, oja semipermanenta te scapa de prostul obicei pe care multe femei il au, prin rigiditatea unghiei si prin faptul ca sunt un pic mai tari. Pe de alta parte, pentru cine nu are timp si vrea manichiura ca la carte, dar fara prea multi bani-deh, e criza economica, ce sa-i faci-o oja semipermanenta se aplica in doar 45 de minute si se reface la chiar trei saptamani sau depinde de ritmul de crestere al unghiilor. Un alt mare avantaj al ojelor semipermanente este ca se poate aplica oja normale peste ele cand te-ai saturat de vechea culoare. De asemenea, se poate sterge in 10 minute, foarte usor.

Nici indepartarea ei nu subtiaza unghia, asa cum se intampla dupa indepartarea manichiurei cu gel. Acum ca stii cat de buna este oja, iti spunem si de unde poti lua una de calitate si la un pret mic: pe gelurideunghii.ro, magazin online cu fel de fel de oje si accesorii, gasesti oje semipermanente de la IBD si China Glaze si tot ce iti trebuie pentru pregatire si finisare, colectii si kituri si culori de o calitate exceptionala. Produsele comandate online sau telefonic ajung la tine rapid, prin curier, in doar 24 de ore, asta pentru ca tu sa iti faci o manichiura de vis, repede, ca sa ajungi si la intalnirea cu fetele.

No comments:

Post a Comment